Уволниха палава полицайка - имала връзка с шестима колеги! Въртяла френска любов насред управлението

Уволниха палава полицайка - имала връзка с шестима колеги! Въртяла френска любов насред управлението
A A+ A++ A

Омъжена полицайка от американския щат Тенеси и няколко нейни колеги загубиха работата си, след като станаха известни подробности за незаконните им връзки на работното място.

Меган Хол е заподозряна в сексуални връзки с шестима колеги мъже. Тя разменяла откровени снимки с тях, правила орален секс с двама от тях на територията на полицейското управление, а също и в работно време.

Нарушенията доведоха до уволнението не само на Хол, но и на нейните партньори по развлечения – офицерът Хуан Луго, сержантите Луис Пауъл и Тай Макгоуън, както и детективът Сенека Шийлдс. Други двама служители, Патрич Малиоко и Лари Холадей, които са заподозрени в незаконни връзки с Хол запазиха званията си, но също бяха уволнени.

Незаконните връзки се осъществявали в хотелски стаи и в домовете на други служители. Един от инцидентите се случи в лодка, а други в полицейския участък, където Хол и нейните колеги работеха. Приключенията излязоха наяве, след като местният кмет Джейсън Коул получил предупреждение, че Хол прави тройка с Малиоко и съпругата му. Мъжът призна, че е правил секс с Хол повече от веднъж. Полицаят добави, че е видял Хол и Холадей да се целуват, докато гледали футболен мач. Освен това тя целунала съпругата му Ейми, когато разбра, че двойката е с „отворен брак”.

Холадей също призна, че е правил секс с Хол много пъти, а Макгоуън заяви, че веднъж отишъл Хол с друга жена и е показал гениталиите си.

Колеги на жената разказаха, че са видели пияната Хол да сваля блузата си по време на парти. Преди това Малиоко насила й дал да пие водка, а останалите служители видели това и се опитали да я защитят. Малиоко каза, че се тревожи за психическото състояние на Хол и нейната зависимост към алкохола. Веднъж той видял Хол да опира незареден пистолет в главата си и да натисне спусъка.

Шефът на човешките ресурси в полицейското управление Андрю Патън води разследването и одобри глоби за 8 полицаи заради сексуални контакт по време на работа, сексуален тормоз и лъжесвидетелстване по време на разследването.

По-рано беше съобщено, че в американския щат Кентъки съдийка многократно е влизала в интимна връзка със свой подчинен в съдебната зала, в резултат на което загубила работата си. Тя позволила на мъж да свири на китара, да пее и да пие алкохол, докато изпълнявала задълженията си.

Източник: 72chasa.com

#полицайка #сексскандал

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"