Джизъса с главозамайващ хонорар от "Сървайвър"

Джизъса с главозамайващ хонорар от "Сървайвър"
бТВ
A A+ A++ A

300 000 лв. ще получи Благой Георгиев за участието си в Сървайвър, твърди „България Днес“.

Бившият футболист си договарил баснословен хонорар за да отиде на остров в Карибско море. През тази година „Сървайвър“ ще бъде копродуциран от турска компания, а бюджетът на предаването бил огромен за родните стандарти - няколко милиона. Още при първата среща Благой заявил, че ще бъде част от шоуто ако му платят 300 бона. Само срещу тази сума бившият футболист бил склонен да се раздели с младата си жена и да се подложи на тежки изпитания на едно от най-опасните места на планетата, където насекомите са смъртоносни. Преговорите между Сървайвър и Джизъса продължили близо три месеца. В един момент когато уж всичко било пред подписване, Благой изненадващо се отказал. След нови разговори Георгиев отново дава зелена светлина, че се впуска в екстремното реалити.

Джизъса бил в топ форма и готов да се бори за голямата награда от 200 бона, издават близки до него. Той тренирал всеки ден и с нетърпение очаквал да се качи на самолета за Южна Америка. От там участниците ще бъдат превозени с кораб до острова в Карибския басейн.

За разлика от Георгиев останалите известни в шоуто ще получат значително по-малко хонорари. Говори се че в отбора на „Известните“ влизат готвачката Божана Кацарова, ММА Боецът Георги Валентинов, актьорите Снежана Макавеева, Филип Буков и др.


#Благой Георгиев - Джизъса

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »