Проданов за Мая Манолова: Човек, който за власт и постове минава през трупове

Проданов за Мая Манолова: Човек, който за власт и постове минава през трупове
стоп кадър/НОВА
A A+ A++ A

Служебното правителство очевидно започва да нанася много щети на България. Това каза в студиото на „Събуди се” депутатът от БСП Христо Проданов като уточни, че БСП е направила всичко възможно за съставянето на редовен кабинет. Народният представител каза още, че парламентарната демокрация е подложена на риск, защото в продължение на 2 години страната се управлява през повечето време от служебни правителства.

Според него опитите на депутатите за съдебна реформа са по-скоро прах в очите на хората. По думите на депутата надали ще се стигне до второ четене на закона, който предвижда по-засилен контрол върху действията на главния прокурор.

Проданов отговори на думите на ресорния служебен министър Крум Зарков, че в парламентарната група на БСП няма борци за съдебна реформа така: „Ние сме били там на ямсто, но с 24 народни представители можем да направим това и нищо повече. Ние правим това, което ни е възможно”.

„Човек, който за власт и постове минава през трупове”. Така депутатът от БСП описа Мая Манолова като подчерта, че тя няма да направи обединение на лявото у нас. По думите му повечето политически субекти, които имат претенции за обединение вляво, са напуснали БСП и са станали причина за разединението на лявото.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »