Добри и лоши поличби: Счупеното стъкло

Добри и лоши поличби: Счупеното стъкло
Pixabay
A A+ A++ A

Натрошеното стъкло поражда лоши тръпки в повечето от нас. Вероятно това неприятно усещане се свързва със старото поверие, според което счупеното огледало носи седем години нещастна любов. Според мистиците обаче в никакъв случай не бива да се заключва, че всяко счупване на стъклен предмет вещае беди. Всъщност поличбата зависи от формата, вида и цвета на предмета. Ето и как да тълкуваме различните случаи на счупено стъкло.

Разрушаването на зелено или червено стъкло показва проблеми в обществото. Ако се ползвате със статут на високопоставена личност, е възможно да се случат неприятни събития, накърняващи вашето достойнство. При това положение ще загубите своите последователи и почитатели. Ако се намирате на ръководен пост в работата си, е възможно да ви понижат или уволнят.

Повреждането на огледало води до седем години лош късмет в любовта. Или поне така твърди едно от най-известните суеверия. Но пък според друго предание има начин да се спарите от тази лоша поличба. Достатъчно е да съберете внимателно всички малки късчета на огледалото и да ги заровите на отдалечено място при Пълнолуние. Ако пък наблизо около вас има река, можете просто да ги пуснете там. По този начин лошата енергия ще се изчисти и отново ще се радвате на спокойствие и хармония в любовните отношения.

Да счупиш бутилка означава празник. Това гласи една добра поличба, свързана със счупването на стъкло. Ако това се случи, без да нарани някого, очаквайте годеж, сватба, повишение, сдобиване с нов член на семейството и все хубави поводи за поливане. Ако бутилката е била пълна с шампанско, щастието ще е още по-голямо.

Добра поличба е и счупването на стъклена чаша за вино. В такива случаи отново имате поводи за радост.

Ако изпуснете стъклена чаша на пода, това означава, че не трябва да приемате подкупи. Въздържайте се още от рискови покупки, инвестиции, залози и всякакви хазартни игри. Изпуснатата и счупена стъклена чаша е лоша поличба, предвещаваща, че късметът може да ви се изплъзне и моментът не е подходящи за рисковани финансови операции.

Източник: sanovnik.bg



#поличби

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"