Синът на Костадинов - в масов бой заради подписката за българския лев

Синът на Костадинов - в масов бой заради подписката за българския лев
Фейсбук/Костадин Костадинов
A A+ A++ A

В групов бой е участвал синът на лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов заради подписката за запазване на българския лев, съобщава "24 часа".

Пълнолетното момче е събирало подписи за референдума, иницииран от партията на баща си, от свои съученици. В публикация на страницата си във фейсбук, Костадинов подчертава, че събира подписи само от деца над 18 години. Момче от съседен клас обаче се оказва против. Отива при сина на Костадинов и къса една от бланките за подписи. Тогава Костадинов-младши го накарал да си избере дали да разпечата 30 нови бланки или да "или да изяде балтиите" (шамарите).

"Евробабаита отказва и двете, в резултат на което изяжда шамарите:)", разказва гордият баща във фейсбук. Набитото момче си тръгнало и заплашило с реванш.

По-късно и двамата били в приятелски компании и се засекли отново.

"Последицата от повторната среща е групово раздадени балтии от привържениците на лева за привържениците на еврото:) След като повежда в резултата с 2:0 в крайна сметка нашият отбор печели с хеттрик, защото и скъсаната бланка е възстановена с репарации в 30 екземпляра:)", разказва още Костадинов и посочва, че след това вероятно в понеделник почти всички пълнолетни ученици ще са се подписали.

"Има моменти, в които много се гордея с децата си, и този е точно един от тях:) Защото, докато синът ми разказваше историята, дъщеря ми, която е на 11 години, през цялото време се тюхкаше, че е малка, и не може да събира подписи и тя:)", пише още той.


Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »