Млада жена от Велико Търново пробва да се самоубие на живо в Тик Ток, но я спасиха

Млада жена от Велико Търново пробва да се самоубие на живо в Тик Ток, но я спасиха
A A+ A++ A

Млада жена от Велико Търново шокира потребителите на популярната платформа "ТикТок" с живо излъчване, в което прави опит за самоубийство, съобщи местното издание "Борба".

В лайф тя показва как приема голямо количество хапчета и алкохол и твърди, че смята да скочи от осмия етаж. Хора от цялата страна наблюдават клипа и пишат коментари с надеждата да я вразумят. В един момент търновката изчезва от прякото излъчване и момиче от Варна подава сигнал на телефон 112.

Случаят е от неделя вечерта и се развива в дома на жената в търновския квартал "Колю Фичето". Екип на Центъра за спешна помощ в старата столица и полицията дълго време се лута, докато открие местоположението на младата жена. Причина за това е фактът, че момичето, което уведомило за драмата, не знаело с точност адреса й.

В крайна сметка медиците транспортират пациентката до Спешно отделение на МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов", преди състоянието й да се влоши, и там става ясно, че е погълнала 20 таблетки от медикамент за диабетици и алкохол. Извършени са необходимите манипулации и след това е изпратена към Центъра за психично здраве.

Причината за опита за самоубийство е любовна мъка в резултат на измама. Жената се запознала с мъж по интернет и получила обещания за щастлива връзка. Оказало се обаче, че човекът е мошеник, тъй като поискал от нея 2500 лв., защото е в затруднение. Обещал в знак на благодарност да й изпрати колет с пръстен, рокля и други подаръци. Тя се подлъгала и пратила сумата. Времето минавало, но пратката от виртуалния й приятел така и не пристигала.

Търновката има близо 3700 последователи в ТикТок, с които споделила историята си. Благодарение на тях осъзнала, че е станала жертва на измамна схема, не могла да понесе реалността и посегнала на живота си.

#самоубийство #Тик Ток #Велико Търново

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай