"Възраждане": Македонски граничари биха депутата Ангел Георгиев (ВИДЕО)

"Възраждане": Македонски граничари биха депутата Ангел Георгиев (ВИДЕО)
ФБ/Ангел Георгиев
A A+ A++ A

Заплашван и бит на граничния пункт между България и Северна Македония - Гюешево-Деве баир, е бил депутатът от "Възраждане" Ангел Георгиев, а и български граждани с него, пишат от партията в съобщение до медиите.

Случката се е разиграла преди час. Както стана известно, български граждани бяха държани дълго време на граничните пунктове за Северна Македония. Днес много хора пътуват заради 151-годишнината от рождението на Гоце Делчев. Македонските власти обаче дълго време не пускаха колите с мотива, че имат проблем със системата.

В началото на видео, публикувано от Георгиев във фейсбук, той показва наредените коли, които с часове чакат да преминат границата. Някои от тях се опитват да обърнат, отбелязва "24 часа".

По-късно се чува как мъж крещи срещу граничарите. Той разказва пред камерата на Георгиев, че македонските власти са задържали мъж от кола, която чака на границата.

"Защо го вкарахте вътре? Защо го правите това?", крещи мъжът срещу граничарите. Георгиев също настоява да знае какво се случва. След това започва сблъсък между македонските граничари и българите.

Депутатът от "Възраждане" стана баща преди две седмици. Към момента от пресцентъра на партията нямат информация за състоянието му.

#"Възраждане" #Ангел Георгиев #РСМ #Македонски граничари

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"