Астролог: Алкохолът е вреден за няколко зодии

Астролог: Алкохолът е вреден за няколко зодии
A A+ A++ A

Планетата Нептун е отговорна за зависимостите и знаците, в които заема специална позиция, са по-склонни към алкохолна зависимост.

Астрологът Лилия Любимова посочи знаците от зодиака, които трябва да се въздържат от алкохолни партита и пиене на алкохол в компании, за да не се поддадат на изкушението.

„Това са зодиите Водолей, Лъв и Риби – трите най-рискови зодии“, казва Любимова.

Според нея Лъвът, ако започне да пие, непременно ще се напие до безпаметност. Затова е по-добре да се въздържа напълно от употребата на алкохол.

Същото може да се каже и за Водолей, но по друга причина. Според астролога този знак е по-често склонен към наркомания, отколкото към алкохол. Този знак изпада в сериозни проблеми под влиянието на лоши компании.

„Най-често това се случва с Водолея поради факта, че приятелите са невероятно ценни за него и той ще се застъпи за онези, за които може би това не си струва да се прави“, обяснява Лилия Любимова. „Понякога тези „приятели“ се възползват от Водолея и го подвеждат“.

Последният от знаците, които обичат да излизат извън релси, са Рибите. Според астролога те са склонни към фантазии, много са мечтателни и чувствителни. Затова обичат да преувеличават и са твърде податливи на външно влияние. Те лесно изпадат в емоционални зависимости, в депресивни състояния и се спасяват от това с помощта на помощно средство – алкохола.

„За разлика от тях има няколко зодии с брилянтен самоконтрол, за които можете да сте спокойни на партита“, казва Любимова. Това са Козирогът и Девата.

#зодия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »