С*кс пози и тактики, според зодиакалния знак

С*кс пози и тактики, според зодиакалния знак
A A+ A++ A

Всяка зодия си има своите индивидуални характеристики в поведението и отношенията с хората. Точно така стоят нещата и в спалнята. Всеки знак се характеризира със собствен подход и предпочитания, щом стане дума за интимност.

Днес ще ви представим най-подходящите секс пози и тактики за всеки зодиакален знак. Гарантираме ви, че напълно ще преобърнете представите си, след като прочетете този текст.

Овен

Изправени лице в лице

Овните са доста емоционални, страстни и импулсивни. Независимо от мястото, на което се намирате, можете да издърпате партньора си към себе си и да започнете да се събличате. Притиснете се към него силно и го хванете за косата, докато ги гледате в очите. Обгърнете лицето му с ръце, целунете го страстно и го притиснете към стената, като прокарате ръката си надолу между краката му.

Телец

Един върху друг

Телците много обичат да бъдат докосвани. Разтриване на гърба, галене по врата, всъщност всичко, което включва докосване с ръце. Запалете свещ, която се стопява в масажно масло, след това легнете по корем. След това приложете чувствени масажи, като правите бавен секс лице в лице, за да задоволите нуждите ви от романтика и близост.

Близнаци

Тройка, но не съвсем

2325915


Близнаците са доста разкрепостени и крайният сценарий за всеки близнак би бил тройка. Но ако не сте този тип Близнаци, можете да създадете ситуация, подобна на тройка. Легнете на една страна и накарайте партньора ви да проникне вагинално или анално. Използвайте вибратор в "незаетата" дупка. Двойствеността и удоволствието са основен акцент при правенето на любов за този зодиакален знак. Присъствието е ключово, но основният фокус е притискането между партньорите. Близнаците са майстори в това да се адаптират към всяка ситуация и да извличат сексуалната енергия от всеки знак.

Рак

Лъжички

Предпазливите Раци обичат да стоят в безопасност в черупките си. Тзи поза ви предоставя приятните вибрации и контакта кожа до кожа, за които жадувате, като същевременно ви позволява да се чувствате защитени. Нкарайте партньора си да легне зад вас и да ви обхване с ръце или да използва едната си ръка, за да стимулира клитора ви. Тази поза е подходяща и за сънлив сутрешен секс, след който емоцията ще ви държи през целия ден.

Лъв

Разнообразие от играчки

Започнете любовната игра с поднос, пълен с предмети, които искате партньорът ви да използва върху вас. Завържете очите си и след това легнете назад, подканвайки партньора си да използва ръце, уста и "инструментите", които сте подготвили . Можете да разгорещите обстановката като се позиционирате пред огледало.

Дева

Мисионерска поза

2325914


Девите, ориентирани към детайла, могат да получат гореща доза детайли с нежен и внимателен секс. Тук целта е с партньора ви да се съсредоточите върху всяка целувка по бедрото, всеки дъх и всяко докосване. Колкото по-внимателни сте, толкова повече удоволствие ще си доставите.

Везни

Един в друг

Везните са сексуално приключенски настроени и обичат да радват партньорите си. Седнете в скута на партньора си, целувайте се и движете се ритмично един срещу друг, усещайки взаимните вибрации. Уведомявайте партньора си какво точно изпитвате. Опишете всяко усещане и емоция, за да се разгорещите още повече.

Скорпион

Стриптийз

2325916


Скорпионите са интензивни, контролиращи и супер сексуални, а BDSM е чудесен начин да го изразите. Независимо дали сте този, който контролира, или този, който трябва да се подчини, жадувате за силата, така че отдайте се на този сценарий като завържете очите на партньора си. Съблечете се бавно, оставяйки го да ви докосва, помирисва или вкусва всяка нова част от тялото, която разкривате.

Стрелец

Секс на публично място

Обичате приключенията и играта и неслучайно публичният секс е огромно "да" за вас. Но този акт технически е незаконен, затова можете да заложите на секс играчка с дистанционно управление, която вашият партньор използва върху вас. Вижте дали можете да изкарате вечерята в хубав ресторант без да издадете звук, докато партньора ви контролира играчката в бельото ви.

Козирог

Спирайте и започвайте отново

Забавеното удовлетворение и принуждаването да изчакате, докато стигнете оргазъм, ще ви накара да спрете да мислите за кулминацията и просто да се насладите на преживяването. приложете върху партньора си техники, които стават все по интензивни, след което спрете за малко. Козирозите имат силно ниво на издръжливост, така че събитието може д продължи през цялата нощ.

Водолей

Секс "във въздуха"

Свободомислещият, непокорен Водолей е върховният въздушен знак. Най-добрата поза тук е тази тип люлка. Вие се облягате назад, докато партньор прониква във вас или ви стимулира с ръце.

Риби

Хлъзгаво докосване

Настанете се във ваната, запалете няколко свещи, след което използвайте ръцете си, за да се изследвате един друг. Използвайте лубрикант и се докосвайте, движейки се по течението. Лубрикантът трябва да е на силиконова основа, която няма да се отмие.


#зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"