Борисов: Хаос, разруха, застой - досега не съм имал по-лесна кампания

Борисов: Хаос, разруха, застой - досега не съм имал по-лесна кампания
A A+ A++ A

Преди две години направихме най-трудното – прокопахме планината, така че това, което можете спокойно да обещавате, е, че в най-съкратени срокове ще го направим пак, защото това щеше отдавна да е готово. Застоят, разрухата. Това, което направиха със Севера и Северозапада, спирането на „Хемус“, спирането на Велико Търново – Русе, спирането на практика на работенето в региона, продължиха да обричат този край. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Враца.

Искам да ви напомня, че на последния Европейски съвет, когато приемахме бюджета, на България бяха дадени 2 млрд. евро повече и когато не останах доволен, ме извикаха и казаха, че България получава най-много“, отбеляза Борисов и допълни, че са отпуснати на България още 200 млн. евро.

Той посочи, че две години няма нито стотинка по европейските фондове. „Голям срам за България – две години умните и красивите нямат План за възстановяване“, каза лидерът на ГЕРБ.

„Хаос, разруха, застой. Аз не съм имал досега по-лесна кампания“, категоричен е Борисов.

Той се обърна към кметовете с думите: „Осветлението не можете да си платите общините.“

„Какво стана с инфлацията? Ние, когато давахме 50 лв. на пенсионерите, инфлацията беше 1% и те ги усещаха. Сега е над 100% инфлацията на едни стоки“, каза още Борисов.
Най-реалистично е ГЕРБ да бъде първа политическа сила, заяви председателят на ГЕРБ.

„Две години Асен Василев помпаше инфлацията, нямаше шанс да влезем в еврозоната, изпуснаха миграцията. Ако не се стегнем като народ да се излъчи правителство, да се мобилизираме да покрием дупките, няма шанс да влезем в еврозоната“, каза лидерът на ГЕРБ.

Борисов добави, че ПП-ДБ са си намислили, че ако вземат София, това ще е краят на ГЕРБ.

#Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »