VIVACOM започва да продава Motorola Razr

VIVACOM започва да продава Motorola Razr
A A+ A++ A

Броени седмици след световната премиера и едновременно с появата в Европа новият смартфон Motorola Razr вече може да бъде открит в офертите на български оператор. Това e VIVACOM, който от години си партнира с американската компания и предлага много от продуктите й. Устройството ще се комбинира с тарифен план Net&Call Super Max, с включени 5 GB трафик на максимална скорост, практически неограничени разговори в мобилната мрежа на VIVACOM и час и половина за разговори към мрежите на другите оператори. Телефонът може да бъде закупен на лизинг с договор на цена от 29,90 лв. на месец.

В най-тънката си част (по-голямата част от корпуса) Motorola Razr е с дебелина 7,1 мм, а при представянето му беше наречен "най-добрият смартфон на планетата". Устройството е с подсилена конструкция от стомана, която гарантира здравина на корпуса, а задният му панел е покрит с кевлар, което допълнително гарантира устойчивост на външни въздействия. Другата иновация, която предлага Motorola, е под формата на специално нанопокритие Splash Guard, което предпазва телефона и неговата електроника от от водни пръски. Дисплеят е защитен от стъкло Gorilla.

Сред техническите характеристики влизат двуядрен процесор с работна честота 1,2GHz, 1GB RAM памет, 4.3" Super AMOLED дисплей с qHD резолюция, 8МР камера с опция за запис на full HD видео и батерия с разширен капацитет - 1780 mAh, който според компанията осигурява до 12,5 часа за разговори, или до 8,9 часа за гледане на видео. Налице са още Bluetooth 4.0, предна HD камера, 16 GB вградена памет и още толкова под формата на microSD карта. Операционната система е Android 2.3.5.

Смартфонът разполага и с обновена версия на софтуера WebTop, който превръща устройството в лаптоп при комбиниране с подходящия аксесоар (Lapdock с клавиатура и екран). Сред другите софтуерни промени са т.нар. Smart Actions, които подобряват живота на батерията, като оптимизират енергопотреблението в зависимост от местоположението на телефона, и др. параметри. MotoCast на свой ред дава възможност на потребителите да получат достъп през телефона до файловете (музика, видео, снимки и т.н.) в компютъра си.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници