Бойко Борисов: Никога не съм излъгал избирателите

Бойко Борисов: Никога не съм излъгал избирателите
A A+ A++ A

Кметът не може да изброи заводите, които сме направили. Шумен тегли повече индустриален ток от Варна. Преди да дойде ГЕРБ да управлява шуменци нямаха пречиствателна станция. Стотици милиони инвестирахме в инфраструктура. Това, което сме построили, те не могат да го боядисат. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с гражданите на Шумен в рамките на предизборната кампания на партията.

Той отбеляза, че бъдещето на Варна, Шумен, Търговище, Разград и т.н. без АМ „Хемус“ щяло да замре. „Две години - нищо. Закарайте ни да видим нещо направено от вас!“, призова той.

„За две години инфлацията е между 40 и 60%. Това означава, че някой им взема скрит данък. Затова всеки ден призовавам президентът Радев да извади финансите на държавата“, каза Борисов.

„Аз никога не съм излъгал избирателите“, изтъкна лидерът на ГЕРБ. „Аз не лъжа пенсионерите, че ще им вдигна пенсиите, защото ще им фалираме децата. Хората затова ни избират, защото искат стабилност“, каза той.

„Ние сме отговорни хора и ще предложим правителство. Ще приемем подкрепа от всеки, който припознае програмата ни“, обяви Бойко Борисов.

#Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »