Веселин Маринов с инфарктно кръвно заради "баджанака" Рачков

Веселин Маринов с инфарктно кръвно заради "баджанака" Рачков
A A+ A++ A

Пикантни подробности от любовния живот на Димитър Рачков и Веселин Маринов лъснаха в предаването „Като две капки вода“. За първа година естрадният трубадур влиза в ролята на жури в имитаторското шоу, а още с началото на сезона между него и водещия Рачков избухна тежък конфликт. Певецът от Полски Тръмбеш си изпусна нервите и нападна словесно комика, като си позволи да се разрови на дълбоко в съвместното им минало и се изпусна, че двамата са баджанаци, пише вестник Ретро.

Запознати издават, че след препирнята помежду им Веско дори вдигнал инфарктно високо кръвно и не се чувствал добре. 61-годишният певец и преди е попадал в подобни критични ситуации, когато се развълнувал прекалено или се разгневял. За щастие, положението не ескалирало до по-сериозни последици и от екипа успели да го успокоят, без да се стигне до припадък. Неотдавна Маринов се сгромоляса на репетициите на свой концерт именно заради повишено кръвно.

От своя страна Рачков остана шокиран от обръщението на „баджанак“ от страна на Маринов към него, но Веско убедено продължи да го повтаря. Очевидно актьорът не е знаел, че някога в миналото двамата са делили една и съща жена, без водещият на „Капките“ да подозира. 50-годишният комик и 61-годишният естраден певец са известни донжуани в българския шоуелит и през годините са имали множество скандални връзки и любовни афери. Коя обаче е жената, която е успяла да омагьоса и двама им, така и не стана ясно.

В момента Рачков живее на семейни начала с 27 години по-младата от него русокоса плеймейтка Анита. Двамата са заедно от около 3 години, а любовта им пламна на снимачната площадка на видеоклип на братя Аргирови. Бившата моделка от корицата на „Плейбой“ отдавна заряза старите си професионални занимания и откакто е с комика, го раздава примерна кариеристка, като в момента дори стажува в известна столична банка. Веско Маринов също съжителства с по-млада от себе си дама. Неговата настояща любима е с не по-малко скандален имидж. Добричлийката Веселина успя да омае изпълнителя на „Горчиво вино“ още докато бе омъжена за предишния си съпруг – крупен бизнесмен от Северна България. От него тя има две деца, които след бракоразводното дело съдът даде на бившия ѝ мъж, тъй като към онзи момент тя била безработна.

Двамата с Веско първоначално криеха връзката си, но именно първият съпруг на екссервитьорката от Добрич оповести аферата им публично. Любовният им роман обаче се оказа дългосрочен.
Веско има зад гърба си два неуспешни брака и множество афери с атрактивни жени. Рачков пък дълго време бе сгоден за Мария Игнатова, а преди това бе женен за настоящата жена на Евтим Милошев – сценаристката Христина Апостолова, от която има син Димитър-младши.

Макар да са стари познайници и неведнъж да са излизали на една сцена, явно Маринов е насъбрал гняв срещу баджанака си, щом си позволи да го нагруби неколкократно пред многохилядната тв аудитория на „Капките“. „Млъкни, бе! 11 сезона ти слушам всичките глупости! Имаш мръсна уста, като латерна си! За пръв път съм жури, преживявам всяка песен“, бяха част от репликите, с които естрададжията насоли тв водещия.

#Веселин Маринов #Димитър Рачков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"