Какви цветя се подаряват на 8 март според това за кого са

Какви цветя се подаряват на 8 март според това за кого са
A A+ A++ A

Лалетата са и остават символ на осмомартенската класика. Те са като посланици на пролетта и от началото на празника тези цветя се подаряват на Деня на жената! Въпреки това сме събрали няколко варианта за подаряване на цветя на различни жени в живота ви.

Цветя за мама или баба на 8 март. Идеалният избор на цветя би бил букет от лилии, маргаритки или хризантеми, или ако искате да подарите нещо малко по-оригинално, можете да изберете едно от цветята на орхидея, кала или анемония.

Цветята за сестрата могат да бъдат малко по-закачливи. Например маргаритки, нарциси или камбанки. Разбира се, можете да подарите на любимите си жени любимите си цветя, но ако не сте сигурни, ви предлагаме да следвате тези предложения.

Цветята за любимата на 8 март, разбира се, най-добре да бъдат рози. За този празник препоръчваме да изберете не само червени, но и розови, нежно розови, бели рози, както и красив букет от храсти за аранжировка.

Цветя за колега. В този случай традиционните лалета, както и стилните букети от ириси или нарциси са идеални.

Букет за шефа: Този букет трябва да се избира изключително внимателно, тъй като не е прието да се подарява скромен букет цветя или малки цветя. Трябва да изберете по-голям букет с цветя, като лалета, алстромерия, гербери или рози.

Цветя за приятелка: Тук са приемливи почти всякакви цветя - лилии, карамфили или слънчогледи, пише nova.bg.

#цветя

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Акценти

Инбет Казино