Майка Сепфора и предсказанията й за края на света

Майка Сепфора и предсказанията й за края на света
gazeta-kozelsk.ru
A A+ A++ A

Един от знаците за края на света може да бъде изригването на Етна. В резултат Южна Италия ще бъде напълно унищожена. Но никой не може да предположи кога точно ще се случи това. В същото време експертите откриха пророчество от 1997 г., което също говори за края на света.

В края на миналия век в Русия, майка Сепфора (Схимонахиня Сепфора) , известна с пророчествата си,направила доста интересно и ужасяващо предсказание. На въпрос за края на света тя пророкувала, че това ще се случи едва след като градовете започнат да се затварят.

Всъщност градовете започнаха да се затварят, след като коронавирусът започна да се разпространява по целия свят. Старицата добавила още, че отброяването ще започне от момента, в който изригне вулкана Етна.Може би всички знаем,че вулканът изригна преди няколко години. Започна ли заветното отброяване за краят на света?

Според нея този период ще продължи 7 години. През това време ще се случат много катаклизми, Ледена зима и изгарящо лято по целият свят,страховити урагани и други катаклизми.

Сега остава само да се изчака дали останалите предсказания на майка Сепфора ще се сбъднат и дали краят на света ще се случи.

Източник: hiddentruth

#майка Сепфора

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »