Маскиран заля врачка с киселина: Взела 40 бона за разваляне на магия?

Маскиран заля врачка с киселина: Взела 40 бона за разваляне на магия?
A A+ A++ A

Маскиран мъж е залял с киселина жена в Пловдив във вторник през деня. Тя е настанена за лечение в Клиниката по изгаряния в болница "Свети Георги”. Пострадалата е на 52-години и се е представяла за ясновидка, а нападателят все още се издирва, съобщава Нова тв.

Жертвата е практикувала гледане на карти в дома си срещу заплащане. Тя е била нападната в жилището си, където е приемала клиенти срещу хонорар между 50 и 100 лева на сеанс.

Маскираният нападател е нахлул в дома на пострадалата около 13:30 часа във вторник.

“Жената е залята с корозивна течност. Все още не можем да кажем дали това е киселина или основа. По-скоро е киселина, но не можем да потвърдим със сигурност. Пострадалата е получила дълбоки изгаряния в областта на лицето и горния и долния крайник. Състоянието ѝ е стабилно. Тя е контактна и адекватна. Поставена е в реанимация”, коментира дежурният лекар вболницата д-р Янева.

По думите ѝ жената има съпътстващи заболявания, но в момента няма усложнения от тях.

“Не е споделила информация дали е разпознала нападателя си. Със сигурност ѝ предстои една операция заради дълбоките изгаряния”, допълва лекарят.

Според Lupa.bg бесен съпруг на измамена клиентка най-вероятно е залял с киселина врачката . Почти сигурно е, че причината за нападението на ясновидката са хилядите левове, които тя е успяла да измъкне от своя клиентка. Парите са били дадени за разваляне на "смъртоносна черна магия" в продължение на няколко месеца, разкрива човек, запознат с разследването. Десетки недоволни нейни клиентки са се оплаквали от некоректното отношение на гледарицата.

Според източника на медиата, 52-годишната Тони е гледала на карти, но нищо не познавала. Вземала по стотина лева само за ясновидство, а за разваляне на магии тарифата й започвала от 5 бона нагоре. Клиентката, заради която пострада лицето й, дала сумата от близо 40 бона на няколко транша. Тони поискала 5000 лева, но с течение на времето продължила да настоява за още и още пари от лековерницата. На жената било внушено, че любовница на мъжа й е направил черна магия, за да умре и тя да заеме мястото й в живота му.

В един момент манипулираната дама споделила на мъжа си за срещите си с гадателката и за парите, които й е искала. Тогава мъжът й побеснял и решил да накаже мнимата ясновидка. Той започнал да си иска настоятелно парите, но Тони отказвала да възстанови сумата, твърдят източниците. От стрес покрай заплахите врачката дори получила инсулт преди няколко месеца.Най-верятно, след като не успял да върне сумата, мъжа на измамената жена е решил да залее врачката с киселина, допускат криминалисти, които работят основно по тази версия. Самата Тони знаела отлично кой я е нападнал, но от страх да не й се случи нещо още по-лошо, скрила името от полицията. Тя твърдяла в първите си показания в болницата, че няма врагове.

#врачка #Пловдив #киселина

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Инбет Казино

Анкета

Какъв е предпочитаният ви начин за придвижване до работа?