Скрита лимонка! Кристина от "Ергенът" овършала Слави, Годжи и Петканов?

Скрита лимонка! Кристина от "Ергенът" овършала Слави, Годжи и Петканов?
A A+ A++ A

Кристина Пламенова, която бе една от първите изгонени във втория сезон на "Ергенът", първоначално се представи като умна и образована дама, попаднала сред евтини момиченца. Оказва се обаче, че и самата тя не е много по-различна, поне в морален аспект, от тях.

Нахаканата блондинка е учила "Право" пет години и е дипломиран юрист, но изглежда не това за нея е мечтаната реализация. Още като студентка Кристина е искала да бъде известна, поради което и постоянно се бутала в телевизията.

Преди три години дори се появява в телевизията на Слави Трифонов "7/8 ТВ", в предаването "Вечерта на Северозапада", когато негови водещи са Краси Радков, Георги Милчев и Борис Солтарийски.

Според различни слухове, тиражирани в публичното пространство, за да се добере до покана в телевизията, амбициозната блондинка е минала през не едно или две легла, а за нейни любовници се спрягат Годжи и дори самият Слави Трифонов.

Още преди тях обаче, юристката упорито се бута към популярността. Тя има снимка с Даниел Петканов, направена през пролетта на 2017 г.

По онова време Лудия репортер е все още необвързан. Да, същата година той се ожени за Александра Богданска, но чак есента, когато двамата участваха във "ВИП Брадър".

Дали е имало нещо по-интимно между Кристина и Петканов, можем само да гадаем. Поне засега, пише show.blitz.bg


#Кристина #"Ергенът" 2

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?