Борисов: Росица Велкова върши черната работа на Асен Василев

Борисов: Росица Велкова върши черната работа на Асен Василев
Стоп кадър
A A+ A++ A

"Нищо не се променило от времето на Мирчо Спасов, защото е дошъл Бойко Рашков. Трябва да си лош човек, да ти е мъчно на душата, за да наричаш концентрационен лагер "Слънчев бряг". Като станах главен секретар исках да измия мъката на майка ми - нейн близък е умрял в лагерите. В архивите пишеше: умрял от червен вятър в лагера "Слънчев бряг."

Това заяви на среща със съпартийци и симпатизантив Ловеч Бойко Борисов.

"Сега новото поколение не знае кой е Кацамунски, Мирчо Спасов - разбирате ли двойното унижение - умрял от червен вятър на "Слънчев бряг"", емоционално продължи речта си лидерът на ГЕРБ в залата на читалище "Наука".

За "Хемус" съм благодарен на тези след нас, че финансираха нещо, макар и малко. Сега вече до Ловеч щеше да се върви за 10 минути от сегашната отбивка.

А помните ли как източваха нарочно язовирите - но Томислав (Дончев) се снима с вестник на съответната дата и се видя пълен язовир, уплашиха се и повече не източваха язовири, припомни Борисов.

Петков каза, че Велкова си противоречи - не, това е секретен доклад, но като стана достояние, те я заплашиха и тя затова се дърпа. Нахвърлиха й се всички, защото това е положението в държавата, коментира Борисов дебатите след коментара на Велкова за състоянието на финансите.

Защо Любо Ганев ме поздравява. Ами като станах премиер София нямаше спортна зала, Пловдив и Русе - също. А Варна - Варна имаше, там се събираха на волейбол хиляди зрители. Обаче имаше нужда от ремонт. Като направихме обследване се оказа, че подът е подпрян на колони, а те висят във въздуха, а под него 9 м вода! Господ ни спаси! Направихме наново залата.

Ами в Бургас - от 2 години е построена най-голямата зала в България, по-голяма е от "Арена Армеец". Не я пускат, за да не кажат че ние сме я направили.

Същото е и за църквите и манастирите - без Господ нищо не можем да направим. И това, че оцеляхме през тези 2 г. също е божа работа.

Силата е нашата слабост, прекалено сме силни. Опонентите не могат да боядисат това, което сме направили. Видях снощи (в петък вечерта) мантинелата край Казичене - стои месеци след катастрофата с мигранти, няма и маркировка.

Асен Василев казва, че живеете по-добре. Ако се съгласите с това - повече няма да ме видите.

Силата е армията - може да има 7 лидери, но силата е в армията. Аз като се сетя какви глупости см правил на 20, 30, 40 г. и повече - важно е да има и един-двама с побелели коси, но трябва да има много млади.

2009-а заварих най-голямата криза след Голямата депресия. После - миграционната криза. След нея ни сполетя ковид - нямаше медицински протокол, светът не знаеше какво да прави, но успяхме да прекараме България по най-добрия път.

Росица Велкова върши черната работа на Асен Василев. Искат още няколко милиарда от данъци - от малки и средни фирми. но ще пострадат белите фирми, прозрачните, които движат икономиката. Няма да подкрепим да обложат ресторантите, фитнесите и други най-пострадали от ковид, тогава те бяха толерантни, сега ще ги подкрепим.

Че е трудно, така е! Аз съм от малкото хора, които знаят как, трябва ни вашата подкрепа. Знаем как, но ни трябва мощна подкрепа.

И много ви благодаря, че в събота по обед дойдохте тук, завърши Бойко Борисов.


#Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »