Дневен хороскоп за понеделник, 20 март 2023 г.

Дневен хороскоп за понеделник, 20 март 2023 г.
A A+ A++ A

Овен

Може да има някакво неетично поведение на работното място и това може да предизвика отдавна погребан гняв. Може да ви е трудно да контролирате емоциите си, но трябва. Честната комуникация е единственият начин да преживеете този ден. След като се успокоите, може да искате да се обърнете към човека, който се държи безотговорно.

Телец

Проверявайте всяка информация, която ви попадне днес. Във въздуха витаят измама и недоволство, което е неприятна комбинация при всякакви обстоятелства. Проучете преди да съдите. Клюките вероятно ще летят из офиса. Бягайте за прикритие, когато е необходимо. Не искате да се намесвате в този конкретен кръг от офис политика.

Близнаци

Не приемайте банковото си извлечение или извлечението от портфейл за номинална стойност днес. Вероятни са финансови грешки. Някой може да иска да видите нещата от неговата или нейната гледна точка, която може да не се основава на факти. Проверете отново важни беща, които преминават през бюрото ви. Вие сте единственият, на когото можете да се доверите, че наистина работи в най-добрия ви интерес. Време е да използвате ума си и да работите за себе си.

Рак

Днес няма да се чувствате особено социални. Ще бъдете най-щастливи у дома с хубава книга, добра храна и никакъв контакт с външния свят. Уви, такова уединение не винаги е възможно. Може да се наложи да балансирате нуждата си от изолация със задълженията към колегите. Част от вашата заядливост може да се дължи на физически дисбаланс.

Лъв

Във въздуха се усеща напрежение. Не можете да се отърсите от чувството, че някой лъже. Вие сте миротворец по природа, така че склонността ви е да потискате подозренията си. В този случай вашите инстинкти са прави. Лицето, което укрива информация, го прави за ваше добро и ще дойде при вас, след като ситуацията бъде разрешена. Тогава всички можете да се смеете на това.

Дева

Странно е как минали инциденти все още могат да причинят такава болка в настоящето. Днес може да се почувствате претоварени от спомени за особено травматичен инцидент. Никой не е по-изненадан от вашата реакция. Чувствахте се сигурни, че сте се заели с този проблем и сте го оставили зад гърба си. Явно има още работа за вършене.

Везни

Очевидно е, че нещо подло и неетично се случва в работата ви днес. Колегите могат да се опитат да манипулират ситуации и да се възползват от частна информация, за да я използват в своя полза. Стойте настрана от политиката в офиса и се въздържайте от участие в всякакви клюки. Доверете се на инстинктите си. Знаете на кого може и на кого не може да се вярва.

Скорпион

Днес не се доверявайте на никого, дори на хора, които смятате за приятели. Има индикации за измама навсякъде, особено в работата. Някой може да крие нещо от вас или дори да манипулира информация в своя полза. Не забравяйте да проверите фактите за всяка ситуация. Не вярвайте на ничия дума за нищо. Това е добър ден да приемете собствените си съвети, а не тези на някой друг.

Стрелец

Днес не се доверявайте на нищо, свързано с пари или договори. Денят не е подходящ за сключване на каквито и да е договори, независимо дали става въпрос за стартиране на инвестиционна програма, договаряне на заплата или смяна на банка. Има много недоразумения и неразбиране във въздуха. Може да мислите, че разбирате какво подписвате, но може и да не е така. Запазете правните и финансовите въпроси за друг ден.

Козирог

Това не е денят за договори или правна работа от какъвто и да е вид. Може да мислите, че разбирате всичко за даден документ, но вероятно не е така. Атмосферата е изпълнена с чувство на дезинформация и неразбиране. Правните документи могат да изчакат още един ден.

Водолей

Доверете се на инстинктите си по отношение на всеки, когото срещнете днес. Наоколо има неетични хора и някой от тях може да влезе във вашия кръг. Сключването на правни договори или бизнес или лични партньорства от всякакъв вид е абсолютно изключено. Дори не отивайте да подновявате шофьорската си книжка, тъй като има вероятност да се провалите на изпита! Останете си вкъщи и спестете договорите и бюрокрацията за още един ден.

Риби

Ако се събудите тази сутрин и се почувствате залепени за леглото, може би там трябва да прекарате деня. Работихте усилено и дълго през последните няколко седмици. Това е ден за почивка и релакс. Офисът ще оцелее и без вас. Кажете, че сте болни и след това изключете телефона. Вероятно ще спите по-добре от много време насам.

Източник: Jenite.bg

#годишен хороскоп #дневен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »