Венци Стефанов попиля "Сървайвър": Буламач и простотия!

Венци Стефанов попиля "Сървайвър": Буламач и простотия!
Колаж: България Днес
A A+ A++ A

Буламач, простотия, не искам да говоря за Благо Георгиев, казва президентът на "Славия". Това е коментарът на президента на "Славия" Венци Стефанов пред bgdnes.bg - човекът, под чието крило израсна един от водещите участници в шоуто Благой Георгиев.

Преди да се превърне в Благо Джизъса, с шарените си, невероятни татуировки, и да направи куп деца на различни жени, участникът в предаването за оцеляващи, беше футболист. И то нелош футболист.

Венци Стефанов му беше като баща в "Славия". И го защитаваше, въпреки бозите, в които Благо упорито се забърква до ден днешен. Няма да бъде преувелечно, ако се каже, че бате Венци има голяма заслуга за това кариерата като спортист на Благо да бъде успешна. Но за модното риалити, в което Георгиев с чисто новата си усмивка и избелени зъби участва, бате Венци има свое мнение.

"Това е буламач и простотия" - категоричен е президентът на най-стария български футболен клуб. - "Не може това да са героите на България и те да са носители на някакви ценности. Това е пошло и безмислено. Няма нищо общо с проблемите на хората в нашата страна и не разбирам защо телевизиите ни занимават с тези глупости. Само парите ли ги интересуват?!", възмущава се той.




#Венци Стефанов #"Сървайвър"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »