Краят на една ера: Евгени премахна най-дивата участничка

Краят на една ера: Евгени премахна най-дивата участничка
A A+ A++ A

Краят на една ера дойде! Най-колоритната участничка в "Ергенът" е аут от шоуто! Силиконовата фурия Габи не получи роза и напусна имението на ергенките.

Евгени направи безпрецедентна постъпка и изгони не еднo, а две момичета. Заедно с най-обсъжданата сред претендентките за сърцето на пианиста си тръгна и нейната съименничка Габриела Великова - носителката на титлата Мис Русе 2017.

Изненадващо Виктория получи две рози от Евгени, който й призна, че най-много иска тя да остане, след като двамата проведоха задушевен разговор. Именно стюардесата се оказа голямата победителка на вечерта. В началото тя разкри, че от година се е променила много, изгражда се отново като човек, търси духовност и има имстрах от близост, за да не рухне независимостта й. Точно това тя обясни емоционално и на Евгени, с което явно докосна сърцето му, пише "България днес".


Сочните форми на Габи вече няма да радват зрителите

След като двете Габита останаха на финала и очакваха коя от тях ще е щастливката, която ще получи роза и ще остане в риалити формата, Евгени направи нещо неочаквано. За първи път в шоуто ергенът подари две рози на една жена - стюардесата Виктория. Така и едната, и другата Габриела останаха с пръст в устата и си тръгнаха.

Преди безславното отпадане далеч преди финала на шоуто, силиконовата Габи влезе в люта война със своите опонентки в имението. Първа на мушката се оказа Ивелина.

„Тъпа е като Мики Маус! Върви като тъпунгер след мен. Сама си е виновна за поведението ми. Какво ми се хили в лицето тая глупачка?“, нареждаше пловдивчанката.

Последва словесен залп и към Пам. „Дойде ми до гуша от твоите глупости. Недей да се възползваш от килограмите и състоянието си“, изостри още повече тона Габи.

В скандала се намеси Елена, която опита да защити нападнатите от силиконката, но си навлече гнева на набралата скорост Габриела.

„Не те понасям, изрод! Напрягаш ме! Мълчи и не ме дразни, Елена! Няма да ти дам да ме мачкаш. Ще ви съсипя всички“, избухна вече бившата ергенка.

#"Ергенът" #"Ергенът" 2

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »