Напрежението в Левски: Ситуацията на Герена е затишие пред буря

Напрежението в Левски: Ситуацията на Герена е затишие пред буря
A A+ A++ A

Часове преди очакваното с огромен интерес Общо събрание, ситуацията в Левски остава напрегната и неясна. Именно след срещата на акционерите в четвъртък на стадион "Георги Аспарухов" ще бъдат свалени картите по високите етажи в клуба.

Дотогава остава несигурността около силните фигури начело с изпълнителния директор Иво Ивков и треньора Станимир Стоилов.

Първият може да бъде уволнен по решение на мажоритарния собственик Наско Сираков заради медийни изказвания. А опитният специалист вече многократно обяви, че не е изключено да го последва от солидарност. Но и това не е напълно сигурно, пише "Труд".

Феновете също имат думата. И там цари разедидение. Част от тях са на страната на дуото. Стигна се дотам, че Сдружението „Левски“ на левскарите“ призова за оставка на Сираков, ако се докаже, че е излъгал за размера на офертите към Андриан Краев и Хосе Хордоба.

Именно Ивков показа пред журналисти постъпилите предложения за двамата играчи. Възможно е в четвъртък от клуба да бъдат освободени други от замесените страни в спора. Но засега се наблюдава затишие пред буря. Два дни преди Общото събрание, Стоилов бе лаконичен по отношение на бъдещето му и не опроверга напълно информация, че „на 80% си тръгва до дни“.

„Отдавам тези писания на интереса към Левски - обясни Стоилов след проверката с "Витоша" (Бистрица). - Много неща се преекспонират. Отдавам го и на не до там здравата обстановка и постоянните разговори, които се водят. Когато има нещо, ще го разберете първо от мен. Никога не съм крил нищо. Очакванията ми към Общото събрание са да влязат повече приходи, за да чистим ангажиментите, които имаме към държавата“.

#Левски #Левски София #"Левски"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"