Ергенът не си поплюва: Втора участничка спала с Евгени?

Ергенът не си поплюва: Втора участничка спала с Евгени?
A A+ A++ A

Този сезон Ергенът не си поплюва. Досега е нацелувал почти всички, а някои дори са минали и по „инструмента” му.

След като облада Боряна, както вече писахме, още едно момиче от шоуто е правило секс с него. Това е Елена-Антоанета, която му се е отдала по време на романтичната им индивидуална среща.

Както се видя, двамата плуваха в морето, като младата редакторка си свали сутиена и остана само по голи гърди пред него. Именно това е провокирало Евгени да ѝ се нахвърли сексуално. Доказателства за това са раните по краката на Елена, за които тя така и не даде свястно обяснение и никой не разбра откъде са. Очевидно са от някоя определена поза по време на сексуалния акт, пише kliuki.bg.

Музикантът Евгени ще излезе по-голям сексуален хищник от Виктор Стоянов, който беше първият Ерген. Фитнес маниакът тогава успя да обладае Александра на едни скали, но чак към края на предаването. Докато Генчев вече „мина” две, а още е средата на шоуто.

Според някои слухове, Евгени е станал студен към Валерия именно заради секса. Тя отказала да правят толкова рано нещо повече и продължила с детските писма, докато той бил влязъл в шоуто да си намери жена, но междувременно и да задоволи максимално нагона си.

#"Ергенът" #"Ергенът" 2

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници