Всичко за сватбата на Евгени и избраницата му вече е готово

Всичко за сватбата на Евгени и избраницата му вече е готово
A A+ A++ A

Ергенът Евгени е организирал напълно сватбата си. Пианистът ще се жени за голямата си любов, която среща в шоуто, след по-малко от 2 месеца в родния си Пловдив.

Мачото и неговата бъдеща съпруга седмици наред планират най-щастливия ден от живота си. Последният детайл, който бъдещите младоженци избират, е декорацията на церемонията, научи ексклузивно "България Днес".

Евгени помолил за дискретност пред агенцията, тъй като не иска много много да се шушука около бъдещата му сватба, както и да се издава победителката в шоуто. До края на излъчването на риалити формата двойката няма право да обявява връзката си и затова в момента поддържат отношенията си "под прикритие". Те не излизат заедно по заведения, а се радват на любовта си единствено в дома на пианиста.

Евгени и избраницата му все пак се спират на цветна украса. Двойката имала най-големи колебания именно около това как да бъде украсено сватбеното им тържество. Евгени и ергенката, която печели сърцето му в шоуто, повече от месец умуват над декорацията в заведението, където ще бъде сватбеният им купон, разбра още вестникът.

#"Ергенът" #"Ергенът" 2

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"