Две зодии са обречени на бедност да края на годината

Две зодии са обречени на бедност да края на годината
A A+ A++ A

Астролозите вече са разчели прогнозата на звездите и планетите до края на годината. Според тях идват лоши дни за представителите на няколко зодии, които ще изпитат сериозни затруднения.

Тези перипети ще са във финансов план, или иначе казано – очакват се фалити, сериозна загуба на пари, а може дори и имущество, в следствие на предните две.

Такива парични и материални неприятности ще споходят представителите на два зодиакални знака и ще бележат почти цялата 2023 година.

Ето кои са те.

Лъв

Астролозите казват, че Лъвовете ще трябва да теглят заем или да поискат от близък голяма сума пари. Това ще стане през втората половина на лятото. Причината може да е всякаква, но Лъвовете просто няма да имат друг избор.

Някои от представителите на този знак може да се наложи да прибягнат до продаване на ценно имущество – кола, бижута, вещи или дори имот.

Трудности с доходите и огромни разходи - това виждат астролозите във финансовия хороскоп на Лъв почти до декември.

Риби

Имотни проблеми ще тормозят Рибите и това ще доведе до сериозни разходи. Може да се наложи да направите спешен имот на домаси например или да възникне ситуация, при която да наводните съседите си и да се наложи да покриете техния ремонт със собствени средства.

Други разходи Рибите могат да имат към края на годината заради здравословни проблеми. Може да решите да лекувате зъбите си и това да ви струва много. Възможно е и хронични заболявания да напомнят за себе си, а премахването на ви коства значително перо от бюджета, пише jenata.blitz.bg

#зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"