Кардинален обрат в живота на тези зодии до дни

Кардинален обрат в живота на тези зодии до дни
A A+ A++ A

Страстната енергия в средата на пролетта се дължи на специалната активност на небесните тела.

"Програмата на затъмнение" засяга знаците Овен и Везни, които всъщност отговарят за отношенията между мъжа и жената. Точно по тази причина се очакват изблици на енергия в любовните дела. Те ще бъдат хем положителни, хем не толкова.

Астрологът Анна Попова посочи 5 знака от зодиака, които ще претърпят кардинални промени в личния живот и любовта през април.

Съдбовни промени очакват Овните

Слънцето и Юпитер ще се съединят във вашето съзвездие на 10 април, а на 20-и ще има новолуние в Овен. Тези събития пряко ще засегнат личния ви живот.

Енергията на светилата ще ви помогне да вземете важно решение. Става въпрос за нещо, което не ви дава мира от известно време.

Трудно ви е да вземете решение, защото разбирате важността му. Но астрологичните събития ще ви помогнат да направите избор. Например да заживеете с партньора си, да узаконите връзката си или обратното - да я прекъснете. Всичко е във вашите ръце!

Близнаците ще вземат решение, което ще промени статуса им

Пълнолунието във въздушния знак Везни ще се превърне във съдбовно събитие. От миналата есен мислите за нещо, което засяга вас и партньора ви. Може би това е задълбочаване на отношенията, раждане на дете или раздяла, развод, получаване на статут на свободна жена.

През април ще настъпят съдбовни промени в личния ви живот. Помислете отново дали сте готови за тях. Вземете решението си смело и не се притеснявайте от последиците!

Кардинални промени в любовта при Везните

Пълнолунието във вашия знак на 6 април ще бъде най-благополучното за вас време.

Ще се радвате на вниманието на половинката си, която ще стане много по-нежна. Може би ще ви направи някакво специално предложение, например да се преместите при него, да му станете жена или просто да отидете на почивка заедно.

При семейните може да бъде повдигнат въпроса за продължаване на рода.

Някои Везни ще сложат край на връзката си, защото ще осъзнаят, че тя не ги устройва и ще се насладят на свободата си. А някои дори ще имат късмета да срещнат истинската си сродна душа.

Скорпионите ще се занимават с лични и любовни въпроси

Съдбовният април ще бъде труден период за представителите на знака. Това ще бъде повлияно от ретроградния Меркурий в Телец.

Това ще принуди Скорпионите да се занимават с въпроси от личния живот. Ще започнат да анализират настоящата си връзка, смело ще заявят какво искат и какви промени желаят да направят. Резултатът от тази "работа" обаче е неизвестен дори на звездите.

Някои Скорпиони ще се сдобият с обсебващ обожател. Той упорито ще търси срещи и ще предлага връзка. Между другото, не е изключено това да е бивш партньор.

Съдбовни промени в любовта за Стрелците

Представителите на знака ще осъзнаят, че изпитват чувства към някой от обкръжението си. Любовта ще дойде напълно неочаквано заради влиянието на новолунието в сектора на влюбването.

Затъмнението ще премине по оста на децата. Това увеличава шансовете за забременяване. Астрологичното събитие като цяло е благоприятно за изграждане на семейни отношения, укрепване на връзките с партньора и отглеждане на деца, пише jenata.blitz.bg.

#зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"