Илия Груев застава на кормилото на Левски

Илия Груев застава на кормилото на Левски
A A+ A++ A

Единият от вариантите за дългосрочен треньор на Левски е Илия Груев, пише „Тема Спорт“. Той е юноша на клуба и като играч има 4 сезона на „Герена“.

53-годишният специалист направи име в Германия, а в момента е без работа. Там той е работил като асистент в Арминия Билефелд, Вердер Бремен, Дуисбург, Кайзерслаутерн и Ерфурт. От 3 ноември 2015 до 1 октомври 2018 бе старшия на Дуисбург. Бил е помощник още в националния отбор на България, Черноморец и Хайдук Сплит.

Възможно е сините да се насочат и към специалист, работил в Испания. Както е известно, генералният спонсор на клуба има контакти в Ла Лига. Към момента е сигурно едно – Левски трябва да инвестира в добър треньор. При това такъв, който да не бъде подложен на натиск от страна на феновете.

Днес от 11:00 часа във ВИП-залата на стадион „Георги Аспарухов“ Наско Сираков ще даде пресконференция. Очаква се на нея той да разкрие и част от промените, които ще настъпят в ръководството. Вече е ясно, че през тази седмица изпълнителният директор Ивайло Ивков ще бъде освободен от поста си. От Сираков се чакат и добри новини – той обеща скоро да има такива.

#Левски #Левски София #"Левски"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"