Емили Тротинетката с два опита за самоубийство в ареста

Емили Тротинетката с два опита за самоубийство в ареста
A A+ A++ A

"Извинявайте, много съм зле! Искам да ми влезете в положение и да ме разберете! Искам си вкъщи! Много зле се чувствам. Докато бях в ареста, два пъти посегнах на живота си, но не успях.

Първият път беше с един чаршаф - вързах го, увиснах, но паднах и не се получи. Вторият път беше по време на разходка - исках да си прережа вените, започнах, но полицаят ме видя и не стана. ИСкам вкъщи, влезте ми в положение".

Това каза преди минути в съдебната зала Даниел Йорданов, по-известен като Емили, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Днес в Пловдив районният съд решава дали да остави в ареста Чеченеца, Тошо Куката и Даниел Йорданов (Емили). В днешния следобед тримата бяха доведени под засилена охрана. Вътре в самата зала Йорданов буквално през сълзи и треперейки, каза "Искам вкъщи".

Те са обвинени за това, за това, че на 03.04.2023 г. в Пловдив, като извършители, в съучастие, са извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието по своето съдържание се отличава с изключителен цинизъм.

А именно – в търговски център пред множество граждани са склонили свидетеля Д.Д.Д. от Пловдив да бъде вързан в областта на шията за колан, стоейки на колене да имитира движенията на куче, на което се дават команди и подхвърлят предмети.

#Емилия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници