Това са най-критичните години за всяка зодия

Това са най-критичните години за всяка зодия
Pixabay
A A+ A++ A

В живота на всеки човек има кризисни моменти. И те, между другото, не винаги са свързани с негативни промени. Някои ситуации дават право на избор, а резултатът зависи единствено и само от взетото решение.

Всеки знак от Зодиака има години, които могат да се нарекат съдбовни. Това може да бъде както време на кризи и нестабилност, така и на нови възможности.

Особено внимание трябва да се обърне на периодите преди рождения ден, когато човек навлиза във въпросната съдбоносна възраст. Именно по това време той е най-уязвим, категорични са специалистите.

Добре е да сте наясно с важните за вас години, за да сте готови за промените. Само така ще може да предотвратите непоправимите грешки и плачевните последици от повратните моменти в живота.

Овен

Овните винаги държат всичко под контрол и никога не оставят нещата на самотек. Но в опасните години от живота си - 19, 35 и 66 години, могат да се окажат безсилни. Тогава представителите на огнената стихия са застрашени от загуба на самообладание.

Въпреки това, ако успеят бързо да се адаптират и да покажат гъвкавост, кризата ще се превърне в нов етап за бързо личностно израстване.

Телец

Представителите на този знак прекалено много се стремят към спокойствие и стабилност. За щастие, планетите не вървят срещу тях. Затова и в живота си нямат изключително опасни и кризисни периоди.

Въпреки това Телците могат да пропуснат невероятните шансове да променят живота си към по-добро на 21, 27 и 38 години. А подобни възможности идват само веднъж.

Близнаци

На всеки 10 години, в юбилейните години, Близнаците са преследвани от кризи. Но това е за добро. На 20 години те трябва да определят житейския си път. Всички следващи кръгли годишнини ще им носят нови перспективи и духовно израстване.

Рак

Представителите на водния знак се сблъскват с кризи по-често от останалите. На млади години страдат много и най-вече заради любовта.

Първата повратна точка и следователно опасна година в живота им е 35-ата годишнина. Тогава ще видят осезаеми перспективи и ще се наложи да изтрият своите. Ако работят дълго и упорито, ще отпразнуват 50-ия си рожден ден в компанията на семейството и с тлъста банкова сметка.

Лъв

Представителите на този знак ще трябва да се борят за своето място под слънцето. И дори отстрани да изглежда, че при тях винаги всичко е наред, не е така.

Първите три критични кризи в живота им ще настъпят на 22, 33 и 36 години. Проблемите сякаш ще се появяват от нищото. Преломните 49, 55 и 76 години Лъвовете ще преживеят с по-малко загуби благодарение на натрупания житейски опит.

Дева

В юношеството и младостта на Девите има много преломни моменти. Първите удари на Съдбата представителите на знака усещат на 17, 22 и 24 години.

Най-често Девите страдат от проблеми в работата и трудности в реализацията. Тенденцията се засилва през следващите опасни години, когато навършат 33, 44 и 48.

Везни

Преломните и кризисните периоди при Везните най-често се свързват с начина им на общуване и поведението. На 17, 24, 33, 40 и 48 години ще трябва да преосмислят тези аспекти.

Скорпион

В младостта си Скорпионите почти никога не се сблъскват с кризи и изпитания. Първият ги чака на 25 години, когато ще се наложи да преосмислят приоритетите си.

Следващите опасни години са 34, 45 и 60 години. Тези кризи имат изключително вътрешен характер, т.е. Скорпионът ще трябва да се бори със себе си.

Стрелец

Опасните периоди - 19, 33, 37 и 39 години, ще предизвикат Стрелците да намерят себе си.

Висшите сили обаче ще им посочат правилния път. Последният тест ще бъде голяма криза на 50-годишна възраст.

Козирог

Този знак е един от малкото, които Съдбата изпитва в детска възраст. Първите опасни години за него са 8 и 11. Тогава малкият Козирог ще трябва да се справи с ударите на Съдбата.

15-ият рожден ден също е труден период. След това обаче се очертава почти безгрижна младост.

Следващите кризисни периоди идват чак на 47, 51, 55, 61 и 79 години. Но до този момент представителите на знака ще имат достатъчно материално богатство и житейски опит, за да издържат критичните периоди с достойнство.

Водолей

Първата повратна точка в живота на Водолеите настъпва на 12-годишна възраст.

В младостта ги очакват три критични периода - на 22, 24 и 32 години. На 48 и 50 години също ги чака проверка на силите. За да се справят успешно с това, ще трябва да са много дисциплинирани и организирани.

Риби

За нежните Риби юношеството доста често е труден и травмиращ период. Особено когато са на 13 и 15 години. Следващите критични периоди ги чакат на 25, 30 и 37. Рибите ще трябва да направят важен житейски избор и да следват избрания път без съжаление и покаяние, пише jenata.blitz.bg

#зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »