Шофьор на линейка отиде да помага на блъснато дете край Руен, но яде бой като псе! С опасност за живота е

Шофьор на линейка отиде да помага на блъснато дете край Руен, но яде бой като псе! С опасност за живота е
A A+ A++ A

На 15.04.т.г. около 18.20 ч. на пътя между с. Руен и с. Ябълчево, л.а. ”Опел Зафира”, с бургаска регистрация, управляван от 18 годишен мъж от с. Дъскотна – стаж 5 дни, поради движение без нужната дистанция, блъска отзад каруца с кон, управлявана от 18 годишен мъж от с. Руен, с която се придвижвало и 8 годишно момче от с. Руен.

Същото получило повърхностни рани по главата, прегледано и освободено за домашно лечение. При медицинския преглед, извършван от страна на служители на ”Спешна помощ” – Руен, майката на пострадалото дете – 32 годишна жена от с. Руен започнала да крещи и да се държи агресивно, пише novavarna.net.

Майката е подкрепена от нейни близки, които били във видимо нетрезво състояние. Заедно те нападали словесно водача на линейката и искали да се саморазправят с него, като успели да му нанесат удари с юмруци по лицето и цялото тяло.

Водачът на линейката – 43 годишен мъж от с. Руен е обграден от агресивните роднини, като с цел неутрализиране ескалиращото напрежение, двамата полицейски служители от Районно управление – Руен, дошли на мястото на инцидента, произвели със служебното си оръжие няколко изстрела в безопасна посока.

След допълнително оказано съдействие са задържани шестима мъже, съпричастни към извършения побой, на възраст от 26 до 43 години, всички от с. Руен. Пострадалият водач на линейката е транспортиран в УМБАЛ – Бургас и настанен в отделение ”Неврохирургия” с комоцио, с опасност за живота. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Руен.

#Руен #катастрофа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"