Влюбената Айлин отказа да си тръгне от "Ергенът", зрителите са бесни

Влюбената Айлин отказа да си тръгне от "Ергенът", зрителите са бесни
A A+ A++ A

Докато Евгени бе на среща с Боряна, останалите дами в имението бяха предизвикани да се върнат в ученическите си години, за да държат „любовна матура“. С най-висок среден успех се оказа Айлин, която спечели привилегията да се усамоти с Евгени по време на целия вечерен коктейл, без никоя друга да има право да ги прекъсва. Наградата обаче не се оказа в полза на изкусителната моделка, след като Генчев реши да използва усамотението им, за да установи дали двамата имат една и съща нагласа относно намеренията си за участие в предаването. Шампионката по карате уклончиво призна на Евгени, че на този етап не може да прецени дали той е мъжът за нея, но ѝ се иска да опитат. Музикантът, от своя страна, веднага забеляза незрялост и несигурност, която Бобева умело се опитва да прикрие със захаросано поведение.

Генчев посочи брат си и съпругата му, които са се открили в точния момент и са успели да изградят стабилно семейство, за пример, който иска да следва в отношенията си с бъдещата му половинка. Съмнението на виртуоза, че Айлин не е готова за семейство, се потвърди и от признанието ѝ, че тя все още се страхува да не бъде отблъсната или наранена във връзките си. Провокиран от думите ѝ, че на този етап от живота ѝ изграждането на семейство е нещо твърде сериозно, той избра да даде последната си роза на Поли, вместо на нея, с което участието ѝ в „Ергенът“ изглеждаше, че приключи завинаги. Най-шокирана от цялата ситуация бе Валерия, която до последно не вярваше, че най-добрата ѝ приятелка отпада от романтичната надпревара. Дори потвърждението на човек от продукцията, че решението на Евгени е крайно и връщане назад няма, не отказа Валерия от надеждата, че на Айлин ще ѝ бъде предоставен втори шанс, пише Woman.bg.

В промото за следващия епизод, който ще видим в сряда от 21:00 ч. по bTV, обаче видяхме как Айлин се връща в имението с категоричната заявка: „Влюбена съм! Истински! И затова се връщам“. Дали Евгени ще ѝ даде втори шанс и ще ѝ позволи да продължи участието си в надпреварата – предстои да разберем следващата седмица в ефира на bTV.

#"Ергенът" #"Ергенът" 2

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници