Пентагонът пусна ВИДЕО как НЛО лети над военна зона

Пентагонът пусна ВИДЕО как НЛО лети над военна зона
Стоп кадър/CBS
A A+ A++ A

Пентагонът публикува видео на НЛО, летящо над зона на активен конфликт в Близкия изток през 2022 г., и самото му съществуване създава „вероятност от непредвиден кръстосан огън“, според експерт.

Краткият клип на метално изглеждащо кълбо, летящо с бързи темпове, беше показан по време на изслушването в сряда пред подкомисията по въоръжените сили на Сената за възникващи заплахи и възможности.

Обектът първо беше видян да се движи от горния десен ъгъл на екрана към долния ляв ъгъл. Временно изчезва от полезрението и след това за кратко се появява отново, пише "Телеграф".

„Това всъщност са всички данни, които имаме за това събитие“, каза д-р Шон Къркпатрик, директор на Службата за разрешаване на аномалии във всички домейни (AARO). „Ще бъде практически невъзможно да се идентифицира напълно това само въз основа на това видео.“

Кълбото в Близкия изток от 2022 г. се счита за „неразрешен случай“, каза Къркпатрик пред законодателите, а кадрите напомнят на Джеръми Корбел за „Кълбото на Мосул“, подобно на вид метално кълбо, заснето от американски шпионски самолет, летящ над Мосул, Ирак, през 2016 г. .

Корбел, разследващ журналист и режисьор на документални филми, който беше единственият цивилен, присъстващ на историческото изслушване на UAP в Конгреса през май 2022 г., сподели изображение на „Mosul Orb“ от 2016 г. с Fox News Digital по време на интервю през февруари.

Проблемът с UAP - неидентифицирани аномални явления, което е създадената от правителството дума за НЛО - в зона на активен конфликт създава потенциални проблеми, тъй като бойците не знаят какво е това, каза Корбел.

Това „предизвиква допълнително ниво на безпокойство поради вероятността от непредвиден кръстосан огън“, каза Корбел пред Fox News, след като гледа изслушването в сряда. „Потенциалът за погрешна идентификация може да бъде опустошителен и трябва да бъде призив за действие за безопасността на нашите военнослужещи“, добави той.

#извънземни #НЛО

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"