Райя от "Ергенът" разкри защо се е разочаровала от Евгени

Райя от "Ергенът" разкри защо се е разочаровала от Евгени
A A+ A++ A

"Очаквах Евгени да бъде по-активен, поне към мен", това са само част от думите, които споделия Райя Куцарова, която напусна Ергенуът 2 в един от последните епизоди.

По думите ѝ, господин Генчев е бил доста по-настъпателен в отношенията си към Айлин, Валерия и някои от другите момичета, към които виждаме и от екрана, че са оновните фаворитки във втори сезон. Тя смята, че по този начин той е отговарял на дикретните сигнали, които те му изпращат. Тя, от своя страна, споделя, че не е настъпателна и предпочита мъжът да бъде по-активен що се касае до взаимоотношения.

И въпреки, че не видяхме много от Райя в предаването, оказа се, че тя определено има какво да ни разкаже. Помните ли двете ѝ срещи на пейката с Евгени. Вероятно не, защото продукцията ни показа единствено как сядат и след това... как стават.

"Имахме два разговора, които бяха изрязани. Там си говорихме повече какво очакваме от една връзка. Имахме доста сходни неща - вярност, добра комуникация и изслушване. Той сподели и че не обича твърде ревниви половинки.", разказва Райя.

Защо тя се изненада толкова, когато разбра, че не получава роза? Всъщност причината са смесените сигнали от негова страна.

"Надявах се да имаме повече време да се опознаем един друг. След това видях, че обръща вимание на други момичета, а мен не ме кани. Това ме дистанцира още повече. Ако проявяваше подобен интерес и към мен, вероятно щях да съм много по-ентусиазирана да се сближа с него.", обяснява Райя.

Според нея няма смисъл да се бориш за някого, след като той не прави достатъчно стъпки към теб и не показва същия интерес като твоя. Именно това е впечатлението, което Евгени оставя у нея по време на предаването. В крайна сметка, тя вярва, че когато срещне подходящия човек, той ще я забележи дори и сред 100 момичета.

Всички смятахме, че Райя и Евгени имат доста допирни точки. Освне, че са пътували много, те са авантюристично настроени натури. По всичко личеше, че от тях би излязла добра двойка. Но уви, той реши да я отпрати преди да я е опознал достатъчно.

"И аз смятах, че имаме много общи неща. Преди да си тръгна разказвах как мечтаех той да свири за мен. Отивайки в това предаване си представях разни неща, тъй като исках да се настроя за обстановката.", допълва тя.

Но какво наистина е изживяла Райя по време на формата и какво наистина ни казват мъжете, дори когато не ни го казват директно, можете да видите в интервюто ни с нея:

#"Ергенът" #"Ергенът" 2 #Ергенът

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"