Разкриха измама в "Ергенът 2", тази СНИМКА ядоса феновете

Разкриха измама в "Ергенът 2", тази СНИМКА ядоса феновете
A A+ A++ A

Докато залозите коя ще спечели сърцето на най-желания тв ерген текат с бясна скорост, в интернет пространството се появи нещо, което разбуни духовете още повече.

Причина за шока сред потребителите е снимка от последния епизод на романтичното риалити, която зрител на предаването публикува в социалната мрежа. Кадърът мълниеносно предизвика вълна от възмущение сред зрителите на предаването.

Фотото, показва Евгени Генчев в полуанфас и в близък план. В ухото на пианиста ясно се вижда малка слушалка, с която той очевидно е бил по време на поредния вечерен коктейл с участничките, забелязаха от "Блиц".

Фенове разкриха измама в "Ергенът 2" (СНИМКА) - 2

Мнозина обясниха присъствието на слушалка като възможност ергенът да получава подсказки и насоки от страна на сценаристите за развоя на събитията и разговорите с дамите. По-хапливите коментатори обаче директно обвиниха музиканта в неумение да говори с момичетата, поради което сценаристите се принудили да го контролират със слушалка в ухото.

"Не стига, че нарушават правилата, като първо гонят оная лигла Айлин Бобева, а после ще я връщат, ами и ще му казват с коя какво да говори", гневи се зрителка. Що се отнася до предположенията на потребителите коя от участничките ще спечели формата тази година, имената, които най-много се спрягат за момента, са тези на Валерия или Елена.

#"Ергенът" #"Ергенът" 2 #Ергенът #Ергенът 2 #„Ергенът“

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"