След взрива: Иван Гешев е бил в основния автомобил в коретажа

След взрива: Иван Гешев е бил в основния автомобил в коретажа
A A+ A++ A

Утре премиерът Гълъб Донев свиква всички служби заради инцидента с Гешев

Иван Гешев е бил в основния автомобил в коретажа, не е пострадал. Източници от разследването посочват, че са намерени множество осколки, което значи, че е бил мощен взрив, а не просто за сплашване.

"Няма пострадали. Нито главния прокурор, нито съпровождащия го екип, както и други граждани, участници в движението. По случая са вдигнати всички необходими сили за провеждане на мероприятията по изясняване на случая. Формиран е щаб. Министър Демерджиев е в постоянен контакт с всички служби. Формираме щаб с всички служби на МВР, които имат отношение по случая", заяви главният секретар на МВР Петър Тодроров.

Инцидентът е станал около 11,45ч. При инцидента няма пострадали. Това каза главният секретар на МВР Петър Тодоров дава по повод ситуация с главния прокурор Иван Гешев. По случая са вдигнати всички сили. Сформиран е и щаб с всички служби на МВР, както и представителите на НСО и ДАНС.

По- рано днес стана ясно за инцидент с кортежа на главния прокурор Иван Гешев. По неофициална информация е имало сигнал за поставено взривно устройство на пътя, откъдето е трябвало да мине кортежът.

#Гешев #Иван Гешев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"