Борисов за ПП-ДБ: Други приятели, освен мен, нямат

Борисов за ПП-ДБ: Други приятели, освен мен, нямат
A A+ A++ A

Атентат срещу който и да е човек е зловещо нещо, особено с взрив. Това е акт, който не само застрашава главния прокурор, но и всеки случен гражданин, който може да е минал оттам. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Разград.

"Това ни амбицира още повече да довършим правосъдната реформа. Двете неща нямат нищо общо. Те не са насочени като система, която да променяме, към лицето Иван Гешев, а да се реформира системата като такава. Съчувствам му на него и семейството, на това, което му се е случило - това е чудовищен акт, да се случи пред жената му и детето му, но същевременно реформата ще продължи. Те не успяват да взривят и съдебната реформа", посочи Борисов.

"Щом могат да посегнат на главния прокурор, могат да посегнат на всички. Бронираният автомобил го е спасил, доколкото разбирам", изтъкна още Борисов.

Борисов заяви, че за предложения проектокабинет на ПП-ДБ не може да каже нещо лошо. "Но те са сбъркали времето - два поредни избора народът казва, че те не могат да управляват сами. Същото са казали и на нас, и на останалите политически партии. От акад. Денков разбрах, че ще преговаря с всички останали партии. Пожелавам му успех. Считам, че освен мене, те не други приятели нямат. Поне така считам аз. Редовен и стабилен кабинет ще се получи в един общ кабинет", заяви още Борисов.

"В тази растяща престъпност, висока миграция и обедняване на хората, нищо хубаво не ни чака. На следващи избори резултатите ще са същите и ще водим същите разговори. Само че ще сме още повече обеднели, сигурно ще стават още по-грозни неща в страната. Няма да имаме шанс нито за Шенген, нито за еврозоната", допълни той и поздрави Кирил Петков, Христо Иванов и ген. Атанас Атанасов, че са се отдръпнали назад.

"Щом Василев е само в проектокабинета, или това е голямо доверие, или голям капан за нея. Това или е цел да го отстрелят и да се самовзривят, или да не стане нищо. Към днешна дата единственият приятел на Асен Василев се казва Бойко Борисов", коментира още той.

"Ако скритият премиер е Асен Василев като вицепремиер, няма да е честно. По-добре да стане премиер", посочи той.

#Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"