Темите табу в любовта с Боряна от Ергенът

Темите табу в любовта с Боряна от Ергенът
A A+ A++ A

Боряна е една от участничките в "Ергенът" 2, които отпаднаха някак неочаквано! Изглеждаше сякаш между нея и Евгени се случваше нещо специално, но в следващият момент той не ѝ връчи така желаната роза и остави публиката в ступор.

"Бях много изненадана от неговия избор, изобщо не го очаквах, защото съвсем скоро имахме първа среща, която премина много добре. Харесаха ми нещата, които си казахме, имаше комуникация и химия между нас. Не виждах причина да не избере мен, а даде роза на Вики, която през цялото време му даваше смесени сигнали.", сподели Боряна пред нас.

Но какво тогава може да ѝ е изиграло лоша шега и да е повлияло на избора на Евгени? Боряна допуска, че се е открила прекалено късно към него, тъй като за нея е нетипично да търси мъжкото внимание, макар и такъв да е регламентът на предаването.

В рамките на същата седмица Айлин и Джия също напуснаха формата, което бе още един неочакаван ход от страна на Евгени.

"За Айлин бях изненадана, не очаквах, че на този етап няма да ѝ даде роза, защото те си имаха доста добра комуникация. С нея имаше две индивидуални срещи и изведнъж той решава да не ѝ даде роза. Обяснявам си го с нейния различен тип на поведение и на факта, че все още не знае какво иска от живота, тъй като е по-млада.", обяснява Боряна.

Успява ли Боряна все пак да се влюби в Евгени и какво се случва, след като се връща в България?

"След средата на предаването развих много силни чувства и емоции към него. Предполагам, че Евгени го е усетил, а той много държи да му показваме, че имаме симпатии към него. Изпитах емоции, които ме държаха доста дълго след това. Често го сънувах.", разказва Боряна.

Тя сподели още и разочарованието си от това, че след нея са останали претендентки, които не са осъществили толкова качествена комуникация с Евгени, колкото тя е успяла. Всички сме изненадани от присъствието на Поли, която е изключително харизматична участничка, но досега сякаш не е успяла да се докосне толкова близо до Евгени - отношенията им са по-скоро приятелски.

"Напълно възможно е някое от другите момичета да покаже по-силни чувства към него и наистина да има обрат, но не вярвам, че ще бъде толкова голям, че да открои вниманието от Валерия и Елена.", казва Боряна.

Като представител на "лагера на Елена", тя споделя, че Ели е изключително интелигентен човек, с когото много са си допаднали. От друга страна, Валерия е жената, с която Боряна не е успяла да осъществи много контакт, както в предаването, така и след това.

"Не знам доколко нейните (на Валерия) чувства към Евгени са истински. За Елена съм сигурна, личеше си и тя на няколко пъти разкри какво изпитва към него. Не съм сигурна дали Валерия просто иска да покаже, че тя е победител и ще спечели неговото сърце, заради състезанието", споделя още Боряна.

В предаването тя разкри своя лична история, от която стана ясно, че в определн етап от живота си тя е станала част от любовен триъгълник. В този момент публиката я осъди без да помисли защо всъщност Боряна споделя нещо толкова лично.

"Не съжалявам, че споделих, защото това е част от мен. Реших да го направя, защото съм научила своя урок и съм си казала, че след тази връзка искам да бъда открита с човека до себе си. Бях залъгвана - не съм искала да развалям семейство, но съм имала надежда, защото мъжът ми е давал такава. До последно от мен се криеше, че той всъщност все още живее с жена си", разкрива тя.

Какво е кара да се влюби в Евгени и наистина ли той е толкова прикрит, колкото го виждаме от екрана? Какво ни разказа Боряна за искрите, прехвърчащи между Елена и Валерия? Как зрителите определят поведението ѝ в предаването? Кои са забранените теми в любовта, според Боряна?

Гледайте и ще разберете!

#"Ергенът" 2 #"Ергенът"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »