Елитният Жирона, който разби Реал М, дава милиони на Левски за Кордоба

Елитният Жирона, който разби Реал М, дава милиони на Левски за Кордоба
A A+ A++ A

Централният защитник на Левски Хосе Кордоба е на крачка от трансфер в испанския елитен Жирона. Представители на клуба от Ла Лига, който наскоро разби с 4:2 Реал М, са пристигнали в понеделник в София, пише “Тема Спорт”.

Те са провели разговори с шефовете на клуба за това при какви условия ще могат да се сдобият с правата на 22-годишния бранител. Каталунците са следили цяла пролет изявите на панамеца. А идването им в столицата е сериозен знак, че до сделка може да се стигне.

През зимата Кордоба не бе продаден за 2,5 млн. евро. Така че в момента Левски ще настоява за по-голяма сума. А ако се стигне до трансфер, то част то сумата ще постъпи директно в касата на Националната агенция по приходите, а с друга би се финансирала лятната селекция на “сините”.

Кордоба бе един от първите входящи трансфери на Станимир Стоилов. Той пристигна на “Георги Аспарухов” от втородивизионния Етър. В началото младокът имаше да изчиства доста тактически неща, но от началото на 2022 година е несменяем титуляр. Той стигна и до националния отбор на Панама.

През този сезон Хосе бе на терена в 25 шампионатни двубоя, игра за Суперкупата, както и в една среща за Купата на България (б.а. - изпусна дузпа при отпадането от Лудогорец), а в Лига Европа записа 4 двубоя.

#Левски #Левски София #"Левски"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"