Изненада! Иван Гешев се озова в Ню Йорк

Изненада! Иван Гешев се озова в Ню Йорк

Туитър/Ivan Geshev

A A+ A++ A

Изненадващо главният прокурор Иван Гешев се оказа в Ню Йорк, броени дни след като участва в конференция на Международната асоциация на прокурорите в Истанбул. Визитата му в САЩ стана ясна от избора му на поздравление за Гергьовден - пусна в Туитър химна на царска България "Шуми Марица", придружен със снимка, правена пред сградата на българското консулство в Ню Йорк. На кадъра до Гешев е Владимир Николов - председател на асоциацията на прокурорите и избран за член на Висшия съдебен съвет.

"Нека носим храбростта на дедите ни, загинали за Родината, за да възстановим загубеното достойнство и да пребъде България!", пише към снимката.

От прокуратурата няма официална информация за посещението на Гешев в САЩ. Визитата му идва дни след като срещу кортежа му имаше бомбена атака, която породи различни спекулации.

В петък вътрешният министър Иван Демерджиев съобщи в Народното събрание, че главният прокурор не е бил със семейството си в колата по време на взрива, каквато бе първоначалната информация. От изслушването стана ясно още, че бронираната кола, ползвана от Гешев, е по-защитена от автомобила, който ползва президентът Румен Радев, напомня "24 часа".

#Иван Гешев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Правосъдие
Последно от Правосъдие

Всички новини от Правосъдие »