Сестрата на убитата на зебра Ани: Доскоро разменяхме снимки с булчински рокли, върна се от Франция при детската си любов - Явор

Сестрата на убитата на зебра Ани: Доскоро разменяхме снимки с булчински рокли, върна се от Франция при детската си любов - Явор
A A+ A++ A

Сестрата на прегазената Ани поиска справедливост, след като тя и нейният приятел Явор загубиха живота си на столичния булевард "Сливница", пометени от неопитен млаф шофьор, който после заби колата си и в стълб.

"Ани и Явор бяха чисти души, винаги усмихнати, спокойни, искащи да помогнат, да направят нещо за всеки. С цял един живот пред тях, с много планове и амбиции, живот, който им беше отнет, и то по много нелеп начин", каза Марина пред Нова тв.

"Дори и да е бил заслепен шофьорът, не мога да разбера как оправдава това скоростта, с която се е движил. Заслепен ли си, намаляваш скоростта и спираш. А на всички камери се вижда как прелита през булеварда. Знам, че е тежко и за неговото семейство, но тяхното момче е живо и те могат да го прегърнат, на нас тази привилегия ни беше отнета", каза още Марина.

Ани и Явор се познавали от деца, след това всеки продължил по пътя си. В крайна сметка се събрали през 2019 г., след като Ани си дошла от Франция.

По време на пандемията през 2020 г. Ани решава да се върне у нас и да построи живота си с Явор. В България отворила студио за татуировки.

"Млади и амбициозни хора, които имаха много да дадат. Допреди 1-2 седмици разменяхме снимки за булчински рокли", каза Марина.

Днес съдът ще решава дали шофьорът, причинил смъртта на двамата, да остане за постоянно в ареста.

Стопкадър: Нова тв

#пешеходна пътека #катастрофа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »