Павел Глоба вещае тежък май с много проблеми на тези зодии

Павел Глоба вещае тежък май с много проблеми на тези зодии

Рikist.com

A A+ A++ A

Със сериозни проблеми ще се сблъскат три зодиакални знака през май. Това става ясно от прогнозата на известният руски астролог Павел Глоба.

По думите му месецът ще им донесе само разочарования и провали и всичко, с което се захванат, ще приключва с неуспех.

Ето ги и най-големите каръци на май:

Лъв

Месецът няма да е сред най-добрите за Лъвовете. Представителите на този знак имат влиятелни конкуренти, с които ще трябва да се борят за мястото си под слънцето.

Звездите не препоръчват на Лъвовете да сключват сделки и да се опитват да правят нещо, което не е по силите им. Ще се наложи да преценяват възможностите си обективно и да се подготвят за всякакви неочаквани ситуации.

Скорпион

За представителите на този зодиакален знак май ще започне с упорита работа. Върху плещите им ще се стоварят много различни казуси и задачи, чието решение няма да донесе нито удовлетворение, нито награда.

Скорпионите ще бъдат затрупани от монотонна и скучна работа. Звездите съветват представителите на знака да не се суетят и да опитат да си почиват повече. В противен случай може да навредят значително на здравето си.

Стрелец

Звездите съветват Стрелците да съберат сили, да се отърват от всички съмнения и да поемат инициативата. Предстоят много неуспехи, които трябва да посрещнат с достойнство.

Без да искат, представителите на тази зодия могат да се сдобият с много врагове. Въпреки това Павел Глоба ги съветва да не падате духом, а да се запасят с търпение и вяра в доброто, пише jenata.blitz.bg


#зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »