Медведев: Противниците на Русия водят света към Трета световна война

Медведев: Противниците на Русия водят света към Трета световна война

Фейсбук/Дмитрий Медведев

A A+ A++ A

Противниците на Русия водят света към Трета световна война и глобална катастрофа, убеден е заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

“Днес провеждаме специална военна операция, за да защитим нашия суверенитет и териториална цялост и сигурността на милиони граждани", заяви Медведев, говорейки на Петербургския международен правен форум.

"Ясно е, че срещу нашата страна е разгърната пълномащабна хибридна война. Американските и европейски покровители наливат смъртоносни оръжия от всякакъв вид на нашите врагове, насърчават терора в граничните райони на Русия и извършват саботажи и политически убийства", заяви заместник-председателят на Съвета за сигурност. Според Медведев противниците на Русия "на практика работят за Трета световна война, глобална катастрофа, в която, както знаем, по определение не може да има победители".

Медведев допълни, че според него Международният наказателен съд (МНС) е бил подкупен от американските власти да води антируски дела. Според него "в това няма нищо чудно, защото който плаща, той поръчва музиката".



#Дмитрий Медведев #Трета световна война

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"