Айлин от "Ергенът" си пада само по лоши момчета

Айлин от "Ергенът" си пада само по лоши момчета

Фейсбук/Айлин Бобева

A A+ A++ A

Каратистката Айлин Бобева, която напоследък е в общественото полезрение заради участието си в „Ергенът“ изобщо не си поплюва, когато си хареса мъж. В романтичното предаване тя се разкри емоционално пред пианиста Евгени Генчев, но и в живота ѝ се е случвало да прави същото.

Много „колежки“ на Айлин от „Ергенът“ срещнаха любовта след края на шоуто, но тя все още е сама. „Да, имам ухажори, но лошото е, че аз харесвам боклуци“, разкрива с чувство за хумор Бобева. И допълва, че открай време имала слабост към лошите момчета, които да я държат в напрежение.

Иначо бързо се отегчавала и губела интерес. „Преди време имах връзка с един прекрасен младеж, всичко правеше за мен, но ми омръзна. Просто добрите момчета не са за мен, какво да направя“, споделя с досада младата дама.

Наскоро в мрежата се завъртя пиперлив коментар на Айлин, публикуван преди 2 години в интернет форум. Там тя разказва с подробности, че когато била едва на 19 спала с колега на майка си. Тогава господинът бил на 37 години, но тя толкова го харесала, че възрастовата разлика изобщо не я смутила. Тя не скрива, че дори сама му налетяла, а не чакала инициатива от него.

Мъжът обаче бил много притеснен и първоначално не успял „да вдигне самолета“.

Напористата красавица признава, че пиперливите признания наистина са нейни, но навремето ги е публикувала в затворена група, без да очаква, че някой ден ще бъдат разпространени пред широка аудитория.

„На всички ни се е случвало да правим глупости!“, коментира брюнетката, но не отрича истинността на историта.

Близката приятелка на Айлин – фолк певицата Джия, от 2 месеца има мъж до себе си. Бобева е много щастлива за дружката си и се надява и на нея да се случи същото скоро време. Засега обаче се е отдала на работата си като модел.

#Айлин Бобева #"Ергенът" 2

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »