Юпитер в Телец: Вижте какво да очаква всяка зодия

Юпитер в Телец: Вижте какво да очаква всяка зодия

Pixabay

A A+ A++ A

Започна един много силен и интересен транзит. Най-голямата планета Юпитер навлезев знака Телец. Юпитер не е бил там от цели 12 години и ще се задържи в този знак за цяла година - до края на май 2024 г.

Това е най-ярката планета и най-голямата планета в Слънчевата система, цикъла на Юпитер е 12 години, а предишния транзит на Юпитер в Телец е бил от 5.06.2011 г. до 12.06.2012 г. Телецът един от най-спокойните и хармонични знаци на зодиака, а Юпитер в този знак ще ни донесе много изобилие и възможности да подобрим стандарта ни на живот.

Юпитер в Телец ще ни даде изключителни възможности за развитие, изобилие, плодородие и успехи. Увеличението на доходите ще идва от въвеждането на нови методи, подкрепа от неочаквана страна, често от приятели и съмишленици. Дойде време да изоставим традиционните форми на правене на бизнес. Успех ще постигнат тези, които не се страхуват да бъдат оригинални и проявяват изобретателност.

През следващата година дайте всичко от себе си и запомнете, че постоянството и упоритата работа трябва да бъдат подкрепени с нови методи и подходи и ще се радвате на големи успехи пише Една.бг.

Ето какво може да очаква всяка една зодия от този съдбовен транзит:

Овен

Вътрешният свят на Овена в края на пролетта, лятото и есента на 2023 г. ще бъде управляван от Юпитер. Овните ще имат чувството, че съзнанието им сякаш се променя. Юпитер е хитър, въпреки че се чувства много добре в знака на Телеца. Да, той ще помогне на хората от този знак да изчистят главите си от негативизма.Тежкото и неприятното ще изчезне, а лошите спомени ще бъдат заменени от хубави.

Телец

За Телците е важно да поддържат къщата и ума си в ред, защото хаосът в мислите и дома им неизбежно ще доведе до хаос в живота им като цяло. Юпитер мрази, когато в дома и мислите на Телец цари бъркотия. Особено през периода на престой в техния знак. Основното условие за постигане на щастие в оставащото време през тази година е да се появите на точното място в точното време. Телецът трябва да осъзнае кои хора му носят щастие и кои само го отблъскват. Трябва да сте там, където е добре за душата и сърцето ви.

Близнаци

Юпитер ще спре да се намесва в живота на Близнаците, а също така временно ще спре да контролира мислите им. Това ще даде на хората от тази зодия огромно предимство във всички сфери на живота. Като цяло Близнаците ще се чувстват леко, позитивно. Тяхното съзнание ще бъде преустроено, което ще им даде възможност да намерят нови таланти в себе си. На този етап те просто трябва да се адаптират към бързо променящите се условия на живот, без да се опитвате да ги променяте.

Рак

Астролозите смятат, че Юпитер в Телец ще бъде изключително положителен транзит за Раците. Първо, това ще се отрази на интелектуалните им способности - например Раците ще станат по-мъдри и паметта им ще се изостри. Мъдростта ще се крие в способността да използвате правилно житейския си опит, като вземете решение въз основа на преживените събития, а не въз основа на банални предположения. Раците ще успеят да стъпят на пътя на щастието и успеха!

Лъв

Лъвовете трябва да запомнят една проста истина. Мислите са най-мощното оръжие, което може да служи като ускорител на успеха и може да се превърне в проклятие за всеки, който не го използва правилно. Ето защо, преди да дръпнете спусъка, трябва да се уверите, че това оръжие е насочено в правилната посока. Юпитер иска да види добротата на Лъва, тяхната откритост, любов към живота, желание за развитие. Всички онези, които просто се носят по течението, могат да загубят връзка с целта, към която вървят.

Дева

Девите обичат бързо да преминават от думи към действия, но Юпитер иска този процес да се забави през лятото и есента на тази година. Девите е добре да бъдат малко по-внимателни към детайлите. Техният живот ще поеме по съвсем нов път, защото ще могат да оказват мощно влияние върху другите - и всичко това, благодарение на тази планета. Юпитер в Телец е намек, че е важно да станете по-отговорни, силни, упорити, мъдри. Сега в никакъв случай не може да се задоволявате с малко.

Везни

Везните в края на пролетта и началото на лятото на 2023 г. ще преживеят леко духовно сътресение. Вероятно ще осъзнаят нещо много важно. Очите им ще се отворят, точно както душата и съзнанието. Астролозите съветват до края на пролетта на 2023 г. да запомните, че отправната точка на всички постижения е правилната цел. За Везните е по-добре да не рискуват и да не вземат решения спонтанно. За да дойде щастието в живота им, те трябва да се научат как бързо да се разделят с ненужните неща и чувства.

Скорпион

Скорпионите в периода от май 2023 до май 2024 трябва да помнят, че силата на действие е равна на силата на реакцията. Колкото по-амбициозни бъдат целите им, толкова повече съпротива ще срещнат по пътя към тях. Но това не бива да ги спира, а напротив - да ги нахъсва допълнително да вървят уверено към успеха. Дойде време да се научите как да приоритизирате правилното и да поемате само онези неща, които наистина ще си струват времето, усилията и духовната енергия.

Стрелец

Стрелците знаят как да постигнат отлични резултати във всяка област на живота и то от първия опит. Влиянието на Юпитер ще бъде двойно з атях. От една страна, планетата ще даде на Стрелеца да разбере, че разочарованията често ни дебнат в началото на новия път. От друга страна, трудностите ни учат на нещо ново, така че следващият нов опит ще бъде по-успешен. От май 2023 г. Стрелците трябва да се учат от грешките си и да станат по-мъдри. Безотговорността и лекомислието няма да доведат до щастие и успехи.

Козирог

Юпитер в Телец ще се опита да привлече вниманието на Козирозите към дребните неща. Това важи за абсолютно всички сфери на живота. Представителите на този знак просто трябва да забележат важни подробности, защото истината ще бъде скрита в тях. Астролозите съветват да насочите енергията в търсене на нови хобита, нова работа, любов. Юпитер ще помогне на Стрелец да подобри живота си, като вземе контрола в свои ръце.

Водолей

Водолеят ще може да преодолее всяка буря благодарение на Юпитер в Телец. Тези хора ще имат много търпение и воля. Да, понякога е трудно да се определи причината за проблемите, но Водолеите няма да търсят причината. Тя не е важна, важното е как могат да се справят с решаването на проблемите. Прогнозите предричат ​​голям успех в много сфери на живота на хората от тази зодия. Юпитер ще ви подскаже по кой път трябва да продължите.

Риби

В началото на май и юни 2023 г., Рибите може да изпитат желание да се изолират от всички хора. Самотата ще им се отрази добре, но не можете да се увличате от нея прекалено, защото тогава влиянието на Юпитер ще намалее. Важно е да поддържате връзка с тези, които ви дават усещане за спокойствие, увереност, топлина и доброта. Лято 2023 ще бъде отправна точка за нов живот!

#зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"