Евгени къса с ергенлъка - избра си "белята" Валерия! Нетът сипе хули срещу "свекървището" Светла

Евгени къса с ергенлъка - избра си "белята" Валерия! Нетът сипе хули срещу "свекървището" Светла
A A+ A++ A

„Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена!“, тези думи чу победителката в настоящия сезон на "Ергенът" от Евгени Генчев. "Да", отговори щастливата Валерия.

„Какво да те правя? Ти си голяма беля! Разбрах го в момента, в който те срещнах. Ние сме напълно различни. Ти си самонадеяна, дръзка, ината и безкомпромисна. Дойдох тук и предполагах, че ще е откачено. Дали ще срещна истинската любов, преследван от сто камери – имах своите съмнения. И тук идва голямата беля – срещнах я! Мисля, че много съм загазил, защото съм истински влюбен в теб. Чувствам се невероятно, че вече мога да го призная. Да призная какво чувства сърцето ми. Пазя всички писма и ги чета непрекъснато“ – призна Евгени пред Валерия в последния епизод на "Ергенът".

„Валерия, обичам те! Надявам се да ме направиш най-щастливия мъж на земята. Моля те да станеш моя жена!“ – каза талантливият пианист на красивата дама, след което й подари пръстен.

„Много съм щастлива! Това е нещо, което чаках най-дълго“ – сподели Валерия пред камерата на най-романтичното риалити в българския ефир.

Емоционалния край избор стана на Церемония, на която Евгени се срещна и с двете финалистки – Елена и Валерия. Елена чу думи на раздяла, а Валерия – обяснение в любов и официално предложение за брак. „Днес е денят, в който всичко ще се промени. Чувствам се много развълнуван, нетърпелив, но същевременно притеснен“, не скри емоцията си пианистът преди финала на любовното приключение.

За да се запознаят с претендентките и да дадат съвет на сина си, в имението пристигнаха родителите на Евгени – Светла и Танко, които имаха възможност да поговорят насаме с Валерия и Елена.

В нета буквално ври и кипи от негативни оценки за майката на Евгени, която според повечето хора е прекалено властна и я описват като "свекървище", с което трудно някоя дама би се спогодила, защото иска да определя дори имената на бъдещите си внуци, изземвайки тези функции от майката и бащата.

Дни преди вълнуващия края на най-романтичното приключение отпадна студентката по право Микаела Мадолева. Тя не получи цвете от Евгени Генчев по време на последната за сезона Церемония на розата. Вечно усмихната Мика си тръгна от имението на любовта след изключително емоционална среща с родителите ѝ Ирена и Маки и романтично уединение с Евгени из най-красивите средиземноморски кътчета.

Още няма яснота кога Евгени и неговата избраница ще се венчаят.

Снимки: bTV

#Ергена #"Ергенът" 2 #"Ергенът"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"