Черната Луна изгрява довечера: Ето какво носи на всяка зодия

Черната Луна изгрява довечера: Ето какво носи на всяка зодия

Pixabay

A A+ A++ A

На 19 май в 18:53 ч. Слънце и Луна ще се съединят на 28 градуса от Телец, предизвиквайки така наречената Черна Луна. Има три различни начина, по които може да възникне Черна Луна – тази през май например се нарича сезонна Черна Луна, разказват от Elite Daily, цитирани от Една.бг.

Това се случва само когато има допълнително пълнолуние в даден сезон - нещо, което се появява само веднъж на всеки 33 месеца.

А ето и какво ще донесе днешната Черна луна на всяка зодия:

Овен

Ново начало се разгръща във втори дом от вашата рождена карта, свързан с пари и ресурси, и то по най-добрия начин. Що се отнася до вашите притежания, вие търсите много последователност и комфорт - и тъй като Слънце и Луна се събират в Телец този месец, ще започнете ново начало в тази област. Може да направите луксозна покупка или да осигурите допълнителни, дългосрочни ресурси, на които да разчитате. Не забравяйте в този момент да се облегнете на материалната страна на живота, защото тя непременно ще ви донесе много удовлетворение.

Телец

С настъпването на новолунието на 19 май ще усетите обновление на личността си и своето себеизразяване. Този момент ще центрира вашите нужди по приятен и удовлетворяващ начин, така че не забравяйте да се поглезите на този ден. Като човек, който дава приоритет на себеугаждането, това новолуние само ще засили желанието ви да се наслаждавате на осезаемите страни на живота. Отидете на маникюр или на приятна вечеря - всичко, което ви позволява да дадете приоритет на собственото си удоволствие.

Близнаци

Този месец начините, по които се изолирате и презареждате, ще претърпяват промени с настъпване на новолунието. Въпреки че тази енергия е много по-лежерна и спокойна от тази, с която обикновено се чувствате комфортно, тя ви дава възможност да се отпуснете. 19 май е ден, в който трябва да бъдете малко антисоциални - това е идеалното верме да си починете преди да започне вашият собствен сезон.

Рак

На 19 май Слънце и Луна ще се съберат в Телец, поставяйки ново начало във вашите приятелства и социални кръгове. Във връзките си с другите вие търсите много сигурност и удовлетворение, а това новолуние е възможност да се доверите на отношенията, които ви карат да се чувствате най-спокойни. Днес може да отбележите началото на нова връзка или време за общуване с дългогодишен приятел. При всички случаи ще бъдете окуражени да се общувате с околните.

Лъв

Тъй като Слънцето и Луната се срещат в Телец на 19 май, в кариерата и професионалния ви свят ще започне да се разгръща ново начало с акцент върху вашето удоволствие и удовлетворение. Важно е работата да ви носи именно това, а Черната Луна е идеалният момент да помислите как можете да използвате удовлетворението от обществения си имидж. Сега е времето да насочите вниманието си към ново бизнес начинание или творческо търсене в работно отношение - всичко, което ви позволява да извлечете удоволствие от кариерата си.

Дева

На 19 май новолунието в Телец ще запали мирно ново начало около настоящите ви ценности и възгледи за света. Това е моментът на обърнете нова страница, особено що се отнася до вашите перспективи. Ако сте били нетърпеливи да се заемете сериозно с някакво проучване или да насрочите пътуване в чужбина, сега имате възможност да го направите. Винаги търсите нови начини да се осведомявате, а това новолуние е вашият момент да се ангажирате с нов и удовлетворяващ начин на живот.

Везни

Този месец, когато Слънце и Луна се съединят във фокусирания върху удоволствието Телец, ще започне да се разгръща ново начало във вашите споделени ресурси и активи. Може да откриете, че инвестирате в голяма покупка или се готвите за дългосрочна сигурност в преспектива чрез откриване на нова банкова сметка или пенсионен план. Това също може да е време да разпределите отговорностите с близък човек, заинтересован да изгради с вас основа, която да издържи изпитанието на времето – планирането за бъдещето става много по-приятно.

Скорпион

Когато Слънце и Луна се съединят в Телец на 19 май, вашите романтични отношения ще претърпят ново начало, съсредоточено около продължително удоволствие и удовлетворение. След като забързаният април отмина, това новолуние ви позволява да обърнете нова страница в своите партньорства с акцент върху стабилните интимни връзки. Сега е моментът да се облегнете на отношенията си с другите - те са повече от способни да се справят с тежестта.

Стрелец

Вашите навици ще получат глътка свеж въздух на 19 май, когато настъпва новолунието в Телец. Помислете как ежедневните ви навици ви поддържат и ако те се нуждаят от някои корекции, не се колебайте да ги предприемете сега. Един такъв режим е предназначен да достави удоволствие, така че не забравяйте да вдъхнете на ежедневието си такива моменти, без значение колко малки могат да бъдат те. Позволете си да се насладите на любимата си храна или да си сложите най-удобните пижами след дълъг ден – всичко, което прави живота малко по-сладък.

Козирог

На 19 май Слънце и Луна ще се съберат в Телец, извеждайки на преден план ново начало, свързано с начина, по който изпитвате радост и удоволствие. Това новолуние е възможност да дадете приоритет на удовлетворението си, без да се налага да работите за него - така че не се колебайте да се поглезите по какъвто начин желаете. Отидете на среща, запишете се за готварски курс или отидете на дегустация на вино – каквото и да е, стига да дадете приоритет на удовлетворението и да намалите стреса си.

Водолей

Със събирането на Слънце и Луна в Телец, което е фокусирано върху комфорта този месец, вие ще дадете ново начало в дома и семейния живот с акцент върху вашето удоволствие и удовлетворение. Това може да е момент да помислите как може да повишите нивото на удовлетворение, което изпитвате зад затворени врати, подтиквайки потенциална промяна в местоживеенето или промяна в динамиката с роднина. При всички случаи денят е идеален да си починете в естествената си среда, заобиколени от хора, с които се чувствате като у дома си.

Риби

Този месец новолунието в Телец въвежда нови идеи, мнения и перспективи в личния ви свят, които дават приоритет на вашето удоволствие. Вие сте човек, който много обича да споделя знания с хората около себе си, и на този ден ще бъдете подканени да участвате в дискусии, които са прости, лесни и удовлетворяващи. Възможно е също да се почувствате склонни да се впуснете в ново обучение или практика - такава, която не само предизвиква интереса ви, но ви позволява да се отпуснете и да намалите стреса.

#новолуние #Луна #зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"