Валерия - избраницата на Ергена, иска близнаци и много кучета върху рояла (ВИДЕО)

Валерия - избраницата на Ергена, иска близнаци и много кучета върху  рояла (ВИДЕО)

бТВ

A A+ A++ A

„След 10 години със сигурност се виждам заедно с Евгени с много кучета вкъщи. Разбрали сме се аз да готвя и да поддържам домакинството, а той няма да има нищо против да има много кучета около и върху рояла“.

Валерия и Евгени - най-влюбената двойка на България. Снимка: Стоп кадър/бТВ

Така избраницата на Ергена Валерия описа своята визия за семейния живот между двамата след десетилетие в предаването „Тази събота“ по Би Ти Ви. След като в петък вечер най-горещата светска двойка гостува в последното издание за сезона на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ в компанията на едно от любимите кучета на Валерия Бъди, в събота сутрин тримата се върнаха в телевизията, за да гостуват на Диана Любенова.

Кучето Бъди обиколи телевизионните студиа
Кучето Бъди обиколи телевизионните студиа. Снимка: Стоп кадър/бТВ

Евгени обяви, че все още официално няма да се раздели с ергенлъка, защото натоварената програма не позволявала организация на сватба. От своя страна Валерия ще пътува в Китай или Япония през лятото за дълго време, а ангажиментите с приюта, в който се грижи за 50 кучета и 60 котки, също отнемали голяма част от времето й.

Евгени разкри, че Валерия мечтаела за близнаци, а не е изключено и да има трето. Кога точно ще се случи това не е ясно, защото и родителите на Евгени разкриха, че няма подготовка за сватбено тържество. Но подкрепиха младите, пише "България днес".

Родителите на Евгени демонстрираха топли чувства към избраницата на сина им
Родителите на Евгени демонстрираха топли чувства към избраницата на сина им. Снимка: Стоп кадър/бТВ

„Страхотна, нежна, много мила и много я харесваме. Ще бъде много добра майка на нашите внуци. Надявам се да няма тегави моменти в живота им. Да си споделят, да се разбират и обичат. Ние винаги ще помагаме, ще бъдем до тях и ще им се радваме. Определено много сме щастливи“, казаха Светла и Танко, който вчера празнува рожден ден.

#"Ергенът" 2

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »