Огненият Марс навлезе в Лъв: Ето какво да очаква всяка зодия до 9 юли

Огненият Марс навлезе в Лъв: Ето какво да очаква всяка зодия до 9 юли

Pixabay

A A+ A++ A

Марс, планетата на действието, агресията и либидото, навлезе в горещия Лъв на 20-ти май! През следващите седмици, до 9-ти юли, ще усещаме прилив на енергия и ще си поставяме грандиозни цели. Ще преследваме това, което искаме по директен и самонадеян начин, желаейки драматични резултати. Предпочитаме да не се тревожим за дребните подробности и ще се стремим да следваме най-малко сложния път към своите цели.

Лъвът е егоцентричен, упорит фиксиран знак и съвсем скоро Марс ще улови тази енергия. Ще ви бъде лесно да се съсредоточите и да се насочите към нещо, което наистина искате – и да изглеждате ослепително през цялото време!

Царственият Марс в Лъв пробужда състезателен дух и мотивация за пълна победа. По-склонни сме да поемаме рискове, за да получим наградата, която ще ни направи безусловни авторитети в своята област. Много е важно да изглеждаме силни и предпочитаме да бъдем в центъра на вниманието.

Този транзит е страстен, пламенен и драматичен. Сексуалното желание е по-силно, проявяват се творчески импулси, а страстта към живота е изразено повишена.

Настъпва период, в който можем да разчитаме на силна воля, увереност и издръжливост, за да постигнем целите, които сме си поставили.

Бъдете директни и действайте! Времето е подходящо за всякакви дела, за които е необходима решителност, упоритост и сила.

Ето какво да очаквате от Марс в Лъв според зодията си:

Овен

Огледайте се добре – мястото ви е бъркотия! Марс в Лъв иска от вас да подредите приоритетите си, да реорганизирате живота си и да станете по-здрав и продуктивен човек. Подредете, намерете рутина, която работи за вас, и се фокусирайте върху психичното си здраве. Сега е моментът да създадете продуктивни навици! Очакват ви и много страстни преживявания.

Телец

В периода на силно влияния на Марс, много Телци ще искат да постигнат всичко сами, без помощта на близки и приятели. Това е много похвално, но сега просто е необходимо да приемете помощта на някой друг. Съветите на хората могат да бъдат много полезни, въпреки че на пръв поглед ще изглежда, че това изобщо не е така. Възможни са предателства, извършени на базата на завист, така че не е необходимо да провокирате другите към това разрушително чувство.

Близнаци

Всички очи са насочени към вас на работното ви място! Всички дългосрочни проекти, по които сте работили, приключват и вашата работа е да се уверите, че ще изумите всички с представянето си. Представете се добре сега и скоро ще дойдат големи подобрения в професионалния ви живот!

Рак

Ако Раците са имали много проблеми в края на пролетта в областта на работата, то от 20 май мракът ще се разсее. Ще се появят нови възможности и проблемите ще бъдат решени достатъчно бързо, а някои от тях дори сякаш ще изчезнат сами. Раците ще почувстват лекота, сила – физическа и психическа.

Лъв

Лъвовете посрещат началото на движението на Марс в своя зодиакален знак с правилно приоритизиране и планиране. В хаоса няма щастие и успех. Марс ще изисква планиране седмици напред. В началото ще е възможна лека дисхармония в общуването с близки и приятели, колеги и началници, но след няколко дни след преминаването на Марс в Лъв ситуацията ще се стабилизира. Този период е изключително плодотворен за делови и любовни срещи.

Дева

Първото и най-важно правило за периода от 20 май до 9 юли: не си създавайте нови врагове. Девите трябва да се научат как правилно да разпределят силите си, както и нежно, но уверено да отговарят на провокации. Ако Девите искат да станат по-успешни и да постигнат целта си в някаква област, тогава трябва да действат. Марс ще им даде огромно количество енергия, но няма да може да направи всичко сам. Седенето и чакането късметът да дойде е грешка. Девите трябва да вземат нещата в свои ръце.

Везни

Нови приятели валят от всички страни! Това е чудесна възможност да се постараете да се свържете с другите. Независимо дали става въпрос за разширяване на вашия социален кръг или за общуване с хора от вашата професионална сфера, сега е моментът да добавите нови имена към списъка си с контакти. Насладете се!

Скорпион

Скорпионите ще получат сила, късмет, енергия, но може леко да загубят разбирателството с приятели, сродната душа или близки роднини. От 20 май Скорпионите трябва внимателно да подбират думите си, тъй като невнимателното им използване може да предизвика кавги и конфликти. Марс няма да ви помогне да намерите взаимно разбиране, а Меркурий и Венера няма да ви спасят от кавги. Ще трябва да следвате благоразумието, добротата и откритостта.

Стрелец

От 20 май до 9 юли Стрелецът трябва да помни едно: "Щастието и нещастието вървят ръка за ръка". Това са много важни и подходящи думи, тъй като успехите и трудностите ще бъдат много тясно преплетени в този период. Едно нещастие може да доведе до няколко големи успеха, така че Стрелците не трябва да бързат да обвиняват съдбата и Вселената за всичко. По това време най-важно ще бъде търпението. Ако искате да промените живота си, трябва да промените нещо в себе си - това е основният принцип на щастието.

Козирог

Можете да опишете живота и характера на Козирозите само с две думи: спокойствие и премереност. Интересното е, че в периода от 20 май до 9 юли Козирозите ще трябва да се примирят с повишената динамика на събитията. Да, ще трябва да коригирате темпото си, но си заслужава. Марс иска да види огън и сила, страст и решителност в Козирозите. Силата на тази планета ще бъде глътка свеж въздух за хората от зодия Козирог. Няма нужда да се страхувате от промените, защото именно в тях ще бъде концентрирана силата. Време е да станете по-мъдри, като преживеете определени събития.

Водолей

Водолеите нямат търпение да се случи някакво чудо в живота им. Важно е да се създадат необходимите условия за неговото привличане. Астролозите смятат, че Водолеите ще имат голям късмет в любовта и в бизнеса, ако се опитат да поемат отговорност за бъдещето си и направят първата крачка. Марс ще помогне на Водолеите да неутрализират своите страхове и несигурност,а също така ще им помогне да преодолеят мързела си, който понякога им пречи доста.

Риби

Рибите сякаш най-сетне ще могат да си отдъхнат от темпто, на което бяха свикнали до момента. Марс ще им даде сили и желание да продължат напред. От друга страна, може да има малък страничен ефект - Марс понякога напомня на хората за всичко, което те искат набързо да забравят. Това може да се случи с Рибите, но техните преживявания и страхове няма да повлияят твърде много на мотивацията им като цяло. Периодът е добър за пътуване, работа, развитие на нови идеи.

Източник: Една.бг

#зодии #Марс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници