Кой ще бъде следващият ерген според EVA

Кой ще бъде следващият ерген според EVA

jenite.bg

A A+ A++ A

Заедно с EVA от Ергенът 1 си припомнихме нейното участие там.

"Беше ми много кофти. Не очаквах, че съвсем не съм му толкова любима. Знаех, че няма да съм булката - той имаше силен интерес към Александра и това се усещаше във въздуха. Въпреки това смятах, че имам шанса да остана поне в последните 10 момичета", спомня си EVA.

Сякаш продукцията реши да отстрани всички приятелки на Александра в предаването, за да остане тя сама срещу всички останали. В новия сезон пък наблюдаваме подобна ситуация при Валерия - булката остана без своите шаферки.

"Много я харесвам (Валерия), въпреки нападките на хората. Не може да не забелязвате как нещата се променят, когато тя се появи пред Евгени. Той става друг. Не смятам, че са много подходящи един за друг, но определено има химия", споделя EVA.

Изглежда, че Валерия добре разбира, че накрая ще остане само една и май тя е наистна уверена, че това ще бъде именно тя.

"Не се знае, може той да реши да даде пръстени на две жени", шегува се EVA.

Коя е фаворитката на EVA и коя е участничката, която заслужава да получи последната роза? За какви скандални случаи от западните варианти на "Ергенът" си говорихме? Гледайте нашето интервю с EVA във видеото по-долу!

#"Ергенът" 2 #"Ергенът"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай