Само 4 опасни дни през юни, но могат да преобърнат живота ви!

Само 4 опасни дни през юни, но могат да преобърнат живота ви!

Pixabay

A A+ A++ A

Важно е винаги да сте наясно не само с благоприятните, но и с най-опасните дни от всеки месец. Това ще ви помогне да избегнете ненужни проблеми в делата и любовта, както и да постигнете хармония с другите.

Днес ще ви разкрием кои точно са най-неблагоприятните дни от месец юни и така ще ви помогнем да се отървете от неприятностите и да подобрите настроението си в най-опасните дни на месеца.

Опитайте се тези дни да държите кормилото на живота си здраво и да се занимавате само с неща, които ви носят вътрешна хармония и спокойствие. Не започвайте важни дела в тези дни и не провокирайте хората около себе си.

Ето и списъка с най-опасните дни и съветите какво да правите по време на тях:

4 юни – Меркурий в съвпад с Уран

Това е изключително опасен ден за работа, комуникация и финансова дейност. Меркурий отговаря за деловата сфера и сферата на комуникацията, а Уран провокира появата на непредвидими събития. В този случай непредсказуемите събития ще бъдат свързани предимно с финансовия сектор. Уран може да ви накара внезапно да загубите способността си бързо да вземате правилни решения. По-добре е да предприемате само добре обмислени стъпки в този ден, за да не си навлечете проблеми. Не давайте пари назаем на никого и не задлъжнявайте, в противен случай можете да си навлечете неприятности.

17 юни - началото на ретроградната фаза на Сатурн

Сатурн ще бъде ретрограден от 17 юни до 3 ноември. Това ще бъде време на манипулация и разцвет на токсичността. На 17 юни това токсично влияние на планетата ще бъде много осезаемо. В този ден са възможни предателства и необичайно голям брой дребни неприятности в любовта. Други области от живота също ще пострадат. Възможни са обърквания в плановете, появата на необясними страхове и препятствия по пътя към целите. Бъдете внимателни в този труден и много непредвидим ден.

27 юни – Меркурий влиза в Рак

На 27-и Меркурий ще премине в знака Рак, което е изключително неблагоприятно за самия него. Енергията на елемента Вода значително ще влоши настроението на планетата. Денят ще е много неподходящ за пътуване, смяна на обстановката, общуване. Но крие и подводни камъни - внимавайте какво говорите в този ден, защото има голяма опасност да засегнете дълбоко близък човек без да го искате.

30 юни - началото на ретроградната фаза на Нептун

Втората планета, която започва своето ретроградно движение през юни, е Нептун. Той е покровител на чувствата и емоциите, така че на 30 юни можете да очаквате необяснимо силни промени в настроението. Повечето от проблемите ни ще дойдат буквално от нищото. Много от нас ще бъдат завладени от необяснима носталгия по миналото. Възможно е много от нас да се върнат назад към тъжни спомени, страхове, лоши навици, пише Една.бг.

#зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »